Avon Foot Works, Beautiful, Toasted Macadamia Nut, Moisturizing Foot Cream Nawilżający krem do stóp `Orzechy Makadamia`

• 23 lutego 2017 o 8:58
    Dobry krem
    Krem uzywam od około miesiaca 2 razy w tygodniu na noc. Ma dosc gęstą konsystencję, zostawia tłustą powłoczkę, dlatego polecam zakładać skarpetki. Zmiękcza pięty, przynosi komfort stopom i ładnie, słodko pachnie. Kosztował jakieś 6zł, polecam :)
    U konsultantki
  • 23 lutego 2016 o 14:00
    Ładny zapach, gorzej z działaniem
    Krem ma bardzo ładny zapach, niestety to co najważniejsze, czyli działanie nawilżające, pozostawia wiele do życzenia... + piękny, słodki, orzechowy zapach +/- lekka konsystencja, chociaż wolę kremy, które są trochę bardziej gęste - działanie nawilżające niestety jest słabe, w zasadzie po godzinie to już nic nie czuć na skórze stóp - skóra stóp nieco się lepi po jego użyciu - opakowanie z odkręcaną zakrętką jest średnio poręczne - lepsze byłoby takie z klapką. Krem można wypróbować, chociażby ze względu na sam zapach, jednak nie sprosta on Waszym wymaganiom, jeżeli oczekujecie silnego nawilżenia skóry stóp. Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 sierpnia 2015 o 20:44
    OK
    Kupiłam go dość dawno temu za 5 zł. Jest to typowy krem do stóp z Avonu - w miarę ładny zapach, fajna konsystencja, działanie ok, ale bez rewelacji. Szybko się zużywa, dość gęsty, jednak działanie nie powala. Można wypróbować, jednak, ja do niego nie wrócę. Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakwanie
    Dusia06
    12 lipca 2015 o 20:09
    słabo, słabo... :(
    Krem ten przyciagnał moja uwage, ponieważ potrzebowałam akurat kremu do stóp, a że był w promocji to zdecydowałam się na niego. Jednak krem zdecydowanie nie zaspokoił moich podstawowych wymagań kremu do stóp. Producent opisuje krem jako "wzbogacony olejkiem z orzechów makadamia" jednak to chyba jakaś kpina bo tytułowy olej makadamia avon umieścił daleko daleko za zapachem pod koniec składu... a jeszcze dwa miejsca za nim alkohol denat wiec jego działanie mija się z celem. W ogóle nie nawilża, nie wygładza, pozostawia uczucie lepkości, miałam chociaż nadzieję co do zapachu jednak nie wpisał sie on w moje gusta; jest jakiś ostry duszący i nieprzyjemny. Jedyne co jest na plus to jego cena i opakowanie. Jednak to za mało. Nie polecam. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 18 kwietnia 2015 o 17:59
    Bardzo słabe działanie, jeszcze gorszy zapach
    Produkty z serii Foot Works są świetne, ale nie wiem dlaczego wszystkie sezonowe kosmetyki Avon są złe... Widząc ten krem w katalogu, zakochałam się w zapachu.Szybko zamówiłam krem i peeling. Nie wiem do jakich stóp jest ten krem, chyba bobasa, bez żadnych zgrubień, gładkich jak jego pupa. Nawilżenie jest bardzo krótkotrwałe, jak tylko krem wyschnie, stopy są dalej szorstkie. Na dodatek niemiłosiernie się lepi. Opakowanie tylko utrudnia jego aplikację, jest zbyt twarde. Zapach okazał się strasznie chemiczny, po prostu śmierdział. Sam kosmetyk okazał się bardzo wydajny, nie chciał się skończyć. Ogólnie nie mam żadnych miłych wspomnień związanych z tym kosmetykiem. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno