Mustela 9 Miesięcy, Restructurant Corps Post-Accouchement (Poporodowy żel regeneracyjny do ciała)

• 20 stycznia 2014 o 19:11
    Uwielbiam
    Zużyłam już trzy opakowania!!! uwielbiam ten produkt. Wspaniale się wchłania, pięknie pachnie, nie jest tłusty. Skóra jest WYGŁADZONA, aksamitna w dotyku. Co do działania, to odniosłam wrażenie że usuwa nadmiar wody z tkanek. Ten kosmetyk poprawi samopoczucie każdej nowo upieczonej mamie. Mam tylko jedną uwagę - zakupiłam jeden w tubce a nie w buteleczce z pompką. Produkt w Tubce nie dość że miał inny kolor i był bezzapachowy to w dodatku słabiej działał. Dlatego moją rewelacyjną ocenę daję produktowi w butelce. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 duże
  • 20 października 2013 o 19:45
    Nie dziala!
    Krem zaczelam stosowac zaraz po porodzie, kupilam 2 opakowania, stosowalam rano i wieczorem, po 3 miesiacach stosowania, widze zero dzialania. Uprawiam joge, i przeczytalam ze krem w polaczeniu z cwiczeniami przynosi rewalacyjne efekty. Mi nie przyniosl zadnych. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 22 maja 2011 o 18:50
    kiepski
    Nie widzę sensu w używaniu tego żelu. Po pierwsze drogi. Po drugie nieporęczny, metalowy pojemnik z pompką... trzeba go, kiedy pompka przestaje być wystarczająca, rozkręcić i ten żel wytrzepywać. Nie widzę by był skuteczny, choć na pewno też nie szkodzi. Pachnie przyjemnie, bardzo szybko się wchłania, więc jest okej na poranne smarowanie. Brzuch faktycznie obkurcza się, ale mam wrażenie, że zwykły balsam Eveline jest w tym bardziej pomocny. Ogólnie nie polecam. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 maja 2011 o 22:37
    badziew
    Tak więc tak samo jak poprzedniczki tuż po porodzie postawiłam na ten kosmetyk. Słyszałam same ochy i achy na ten temat. Cóż po 2,5 miesiąca ciągłego stosowania rano i wieczorem stwierdzam że nie ma on żadnego działania. Mój brzuch jest flakowaty i wiszący. Na rozstępy nie działa, wiem bo mam niestety. Tak więc przy kolejnej ciąży pomyślę o czymś innym. Krem do brodawek też miałam i był to straszny niewypał. Nie polecam tych drogich i badziewnych kosmetyków. Używam tego produktu od: 2,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
  • 16 września 2010 o 9:42
    Działa!
    Żel zaczęłam stosować tydzień po porodzie. Jest bardzo wydajny, ma przyjemny zapach, żelową konsystencję, szybko się wchłania.Efekty: pomógł mojej skórze odzyskać "normalną" konsystencję-po ciąży skóra była "pomarszczona", teraz nie ma po tym śladu!Brzuch stracił na objętości, ale nie wiem czy to zasługa żelu czy sam się obkurczył.Jestem zadowolona z działania musteli,mimo dość wysokiej ceny, polecam! Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1