Celia Lashes on Top Mascara Tusz z efektem sztucznych rzęs

• 6 grudnia 2015 o 10:21
    Taki podstawowy produkt.
    Nie mogę przekreślić tego kosmetyku, ponieważ spełniał swoje podstawowe role- nie sklejał, dobrze rozdzielał, rzęsy miały wyrazisty kolor i były dobrze podkreślone, zaciemnione. Konsystencja: tusz szybko mi zgęstniał, więc nie miałam problemu z jego aplikacją, nie odbijał się na skórze. Działanie: wystarczyły mi dwie warstwy do pełnego pomalowania rzęs. Podobało mi się to, że nie musiałam dodatkowo rozdzielać włosków czy zbierać nadmiaru. Po wyschnięciu nie osypywał się i nie tworzył pandy pod oczami. Nie podrażnił oczu i powiek, nie osłabił rzęs. Myślę, że do codziennego użytku, do dziennych makijaży będzie w sam raz. Dobrze się zmywał i nie rozmazywał po całej twarzy. I nie pozostawiał tych okropnych nitek na linii wodnej! Zapach: taki jak w innych tanich tuszach. Opakowanie: poręczne, szczoteczka bez zbędnych wygibasów o klasycznym włosiu, nie robiłam sobie nią krzywdy. Dostępność: nie wiem gdzie jest dostępna, bo dostałam ją do gazety. Plusy: - nie skleja rzęs - łatwy w demakijażu - szczoteczka - do dziennych makijaży w sam raz Minusy: nie mam konkretnych Używam tego produktu od: Około 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie 10 ml.
    Zwies
    4 lipca 2015 o 19:43
    Biednie
    Efekt sztucznych rzęs? - zdecydowanie nie! Maskara była dodatkiem do gazety - wybrałam tą wersję, ponieważ zależało mi na mocnym efekcie. Niestety się zawiodłam. Efekt maskary prawie nie widoczny. Trzeba nałożyć dużo wartstw, żeby mieć namiastkę efektu sztucznych rzęs no i sklejone rzęsy.... Ostatecznie użyłam jako bazę do innej maskary (którą trudno się zmywa), dzięki czemu zmywanie tej "lepszej" było łatwiejsze. Zalety: *typowa "stara" niesilikonowa szczoteczka *łatwo się zmywa *teoretycznie długa data ważności Wady: *brak efektu sztucznych rzęs, maskara jest delikatna *po otwarciu opakowania bardzo szybko się wysuszyła, przez co po szybko nadaje się do kosza.... *Opakowanie na zdjęciu jest miętowe, w rzeczywistości ma kolor morski :( Na pewno nie wybiorę tego produktu ponownie... Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie - 10ml
  • 5 marca 2015 o 12:57
    100% pogrubienia ?
    Producent obiecuje nam efekt sztucznych rzęs i pogrubienie. Pogrubienia nie zauważyłam nawet w minimalnym stopniu, rzęsy są cienkie tak jak przed pomalowaniem, jedynie lekko wydłużone. Cena ok 12 zł. Nie wiem czy bym kupiła ponownie, ponieważ za niecałe 10zł mam z Wibo pogrubienie i wydłużenie gwarantowane. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: 1