Balea Enzym Peeling Enzymatyczny peeling do twarzy

• 12 lipca 2015 o 18:11
    bardzo dobry produkt
    Jestem posiadaczką przetluszczającej się skóry, obecnie przesuszonej. Produktu używałm jeden albo dwa razy w tygodniu. Plusy : * piękny owocowy,relaksujący zapach * cena * dość dobrze oczyszcza skórę *dodatkowo nawilża skórę Minusy : *nie ma Jest to mój drugi peeling enzymatyczny Balei,z którego jestem zadowolona. Niestety firma ma tylko dwa peelingi enzymatyczne- więcej nie widziałam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno zużyte do końca
  • 23 lutego 2015 o 11:38
    drugi raz się nie skuszę.
    Peeling zamknięty jest w niewielkiej tubce, z której bardzo łatwo wydobywa się produkt. Ma bardzo delikatny, niedrażniący i owocowy zapach, co z pewnością uprzyjemnia jego aplikację. W konsystencji jest taki lekki i kremowy, co sprawia, że bardzo łatwo można rozsmarować go na całej twarzy. Jeżeli chodzi o efekty, to niestety, ale mnie z nóg nie zwalił. W swoim działaniu jest na tyle delikatny, że przy większych problemach skórnych ( np. duża ilość suchych skórek ) kompletnie sobie nie poradzi. Producent zaleca trzymanie go na twarzy do 5 minut. Nieraz zdarzyło mi się solidnie przedobrzyć i ani żadnego podrażnienia, ani zwiększonego działania nie zauważyłam. Faktem jest, że nie przesusza skóry, wręcz ją delikatnie nawilża, jednak dla mnie to stanowczo za mało,bo głównym jego celem jest złuszczanie martwego naskórka, a z tym niestety delikwent sobie nie radzi. Być może kosmetyk sprawdzi się u osób, które nie wymagają zbyt dużo od peelingu, ja po niego ponownie nie sięgnę. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    foksy
    26 stycznia 2015 o 13:51
    najlepszy
    Najlepszy jakiego do tej pory używałam. +tani +wydajny +nie ma nachalnego zapachu +doskonale usuwa martwy naskórek +nie podrażnia, nie przesusza skóry. Jest po nim przyjemnie odświeżona i świeża. Podczas kolejengo pobytu w Niemczech na pewno zrobię sobie jego zapas. Używam tego produktu od: 2 miesięcy, 2 razy w tygodniu Ilość zużytych opakowań: jedno