Kolastyna Energy Touch, Lekki krem nawilżający na dzień i noc dla cery normalnej `Fala nawilżenia`

• 8 kwietnia 2018 o 8:38
    całkiem fajny
    Krem ma fajną lekką konsystencję, szybko się wchłania bez pozostawiania na skórze tłustej warstwy. Skóra po nim jest dobrze nawilżona i ma świeży promienny wygląd. Na zapach nie narzekam.
    Zalety:
    • lekki
    • nawilża
    • nie zostawia tłustej warstwy
  • 13 kwietnia 2015 o 21:15
    roczarowanie
    Kupiłam fioletowy Energy Touch do nocnego nawilżenia, ale się zawiodłam. +łatwo się rozprowadza +szybko się wchłania +lekki,nie zapycha porów (może się sprawdzi latem...) +cena (w promocji 6zł) -nie mam przesuszonej cery,ale dobrego nawilżenia nie odnotowałam -męczący zapach Używam tego produktu od: ok.2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 6 kwietnia 2015 o 12:26
    krem na basen i fitness
    Nie lubię kremów wszechstronnych - na dzień i na noc. Ja w swojej pielęgnacji różnicuję potrzeby skóry w zależności od pory. Pielęgnacja dzienna musi zawierać filtry ochronne SPF , natomiast nocna, zapewniać bogatą, treściwą regenerację. Ten krem nie nadaje się do stosowania na dzień z uwagi na brak filtrów, nie nadaje się również na noc z uwagi na zbyt lekką konsystencję. Co więc robi w mojej kosmetyczce? Dostałam go do testów. Jako że nie ma filtrów, a ja ciągle złuszczam się w okresie zima - wiosna kwasami, używam go jedynie na siłowni i na basenie jako lekki, nie obciążający nawilżacz. po zmyciu makijażu buzia potrzebuje nawilżenia, filtry w pomieszczeniu są raczej zbędne, więc tak daje radę. Wchłania się szybko, ładnie pachnie ( trochę mocno jak na kosmetyk do twarzy), najpewniej nie powoduje zapychania. Poleciłabym tylko osobom, które za nic mają pielęgnację ochronną SPF, lub znajdą jakiś pomysł inny na jego stosowanie. Ewentualnie dla osób, z mało wymagającą cerą. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 6 kwietnia 2015 o 10:59
    Niezły, ale nie odpowiada mi zapach
    Kremik jest naprawdę niezły, ale bardzo przeszkadza mi jego zapach. Męczy mnie i kojarzy mi się z antybiotykiem, który brałam jako nastolatka. Krem ma sporo plusów: - polska marka - nawilża - wygodne opakowanie - nie podrażnia - nie uczula. Myślę, że na lato będzie idealny, gdyż zimą i teraz wiosną jest dla mnie troszkę za lekki i muszę go czymś wspomagać. Wydaje mi się, że nie powoduje wysypu niedoskonałości, ale trudno mi powiedzieć, bo ze względu na jego lekkość stosuję go zamiennie z innymi kremami. Konsystencja jest nietypowa, bo troszkę taka toporna, ale szybko się wchłania do matu. Raczej nie kupię go, ale tylko wyłącznie ze względu na zapach. Używam tego produktu od: Krócej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    may9313
    17 marca 2015 o 12:11
    Krem dobry, pewnie jeszcze u mnie zagości.
    Krem pięknie pachnie, pięknie nawilża. Cera po nim mogłaby się minimalnie mniej błyszczeć, za co odejmuję pół gwiazdki. Ale generalnie jestem zadowolona, pewnie wrócę do niego. Nawilżenie ładnie się utrzymuje. Używam tego produktu od: grudzień, styczeń? Nie pamiętam dokładnie. Ilość zużytych opakowań: 1, 40 ml