Joanna Styling Effect, Wosk nabłyszczający Jedwabisty połysk (stara wersja)

movie
    12 maja 2011 o 11:38
    Super
    Od jakiś 4 lat robię trwałą, właściwie to już nie pamiętam kiedy miałam proste włosy. Ostatnio zmieniłam fryzjera i Fryzjerka poleciła mi wosk Joanny. Ogólnie to o tym zapomniałam ale jak byłam w Superpharm , i zobaczyłam wosk od razu wzięłam do koszyka iii... jest super. użyłam go dziś pierwszy raz po umyciu na wilgotne włosy. loki sa pięknie rozdzielone , naprawdę wystarcza niewielka ilość. Trzeba tylko nie przesadzić. loki się nie puszą, są cudowne. Używam tego produktu od: 2 dni ;) Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 29 grudnia 2010 o 16:02
    Świetny na suche włosy,zwłaszcza końcówki
    Dobry i tani...używam go regularnie po myciu włosów dobrze chroni włosy przed działaniem szkodliwych czynników np. podczas prostowania!:) dobrze chroni też końcówki. Idealny dla dziewczyn które posiadają puszyste włosy i skłonne do przesuszania!!! Bardzo wydajny. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania
    mysia m
    15 czerwca 2010 o 13:42
    zaskoczenie
    Mam ten produkt na półce od dwóch lat. Stał sobie, a mnie kusiło raz po raz, żeby wywalic. Uzywałam na wiele sposobów, ale zawsze włosy były po nim tłuste i brzydkie, niezależnie od tego czy uzyłam odrobinę, czy więcej- efekt ten sam. Ale. dwa lata minęły a wraz z nimi ochota na ciemne włosy. Zaczeło się- dekoloryzacja, rozjaśnianie, ciemny blond, średni blond, jasny blond.. I co tu ukrywac, włosy, szczególnie końce i od połowy długości ucierpiały. I wtedy spróbowałam tego wosku- w desperacji, bo włosy wyschły same i wyglądały okropnie. No więc mach mach tego wosku i ... wow. Póki rozjasniam będe używac. Potem nie wiem ;) Używam tego produktu od: pół roku regularnie Ilość zużytych opakowań: 1/6? pierwszego mega wydajny!
  • 6 czerwca 2010 o 10:58
    koszmar
    Nigdy nie miałam czegoś gorszego na włosach! Po zastosowaniu naprawdę maciupkiej ilości moje włosy przez tydzień nie dały się doprowadzić do ładu mimo codziennego mycia... Oklapnięte, posklejane, a na dodatek wyczesywałam z nich okropną maź, przypominającą rozmoczone mydło oO Masakra. Nie polecam. Używam tego produktu od: sama nie wiem... Ilość zużytych opakowań: zaczęte 1
    Gineska
    21 grudnia 2009 o 18:50
    ostrożnie ;)
    Mam dość fajne włosy, ładnie się układające, nie wymagające specjalnych zabiegów. Produktów do stylizacji nie używam wcale, jedynie ten wosk od czasu do czasu. Np. kiedy nie użyję po myciu odżywki. Ale uwaga - tylko w minimalnych ilościach! Dozować go należy bardzo ostrożnie - inaczej pojawiają się problemy z tłustymi strąkami i przylizaniem włosów. Jest niesamowicie wydajny i chyba trwały, bo skoro używam od dawien dawna to pewnie się przeterminował, a nic nie czuć ani nie widać ;) Największy plus - cudowny zapach! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1