Evree X - Treme Volume Shampoo Szampon do włosów zwiększający objętość

• 6 września 2015 o 19:35
    Niezły
    To mój trzeci produkt tej marki..Najpierw był olejek różany potem kuracja antycellulitowa. Szampon na moich cienkich włosach zachowywał się na prawdę przyzwoicie. Co prawda nie odnotowałam żadnej znacznej objętości ale dzięki niemu włosy 1 dzień były dość puszyste. Zapach i konsystencja na plus, opakowanie także. Nie podrażnił ani nie wywołał łupieżu. Moim zdaniem warty wypróbowania.. Ale nie ma co oczekiwać zbyt wiele.. Używam tego produktu od: 1.5msc Ilość zużytych opakowań: 1cale
  • 21 sierpnia 2015 o 16:39
    podrażnił mnie
    Kupiłam w drogerii Natura na promocji za bodajże 9,99zł. Żałuję, że nie otworzyłam przed zakupem (nie mam zwyczaju tego robić), a wtedy na pewno wybrałabym inny szampon. Perłowa konsystencja, płynna keratyna - tego moje włosy na pewno nie polubią, pomyślałam. Szampon ma bardzo intensywny zapach i gęstą konsystencję. Z tego co pamiętam to dość dobrze się pienił. Jednak podczas spłukiwania włosy nie były w pełni oczyszczone, nie słyszałam charakterystycznego skrzypienia pod palcami. Po wysuszeniu włosów były raczej oklapnięte niż puszyste i uniesione od nasady, ale tego można było się spodziewać już po konsystencji. Do tego przez cały dzień utrzymywał się na włosach zapach szamponu, co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło. Po około 3 tygodniach od rozpoczęcia stosowania tego szamponu zaczęły mi się pojawiać płaty suchej skóry nad uszami, na skroniach, później także przy przedziałku.. Czegoś takiego nigdy nie miałam.. Było to nie do zniesienia, bo po każdym myciu głowy musiałam wygrzebywać białe płaty, które dosłownie odrywały się z głowy. Podejrzewam, że substancje zapachowe w tym szamponie były zbyt silne dla mnie i mnie w ten sposób podrażniły/uczuliły. Nie zużyłam szamponu do końca i choć nie mam w zwyczaju tego robić to połowę musiałam wyrzucić do kosza. Oddawać komuś, żeby wykończyć - wolałam nie ryzykować. Nie polecam i wręcz ostrzegam przed zakupem! Używam tego produktu od: maj - czerwiec 2015 Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania
    jakuma
    23 czerwca 2015 o 14:57
    Pierwsze dobre wrażenie
    Kupiłam szampon w promocji w Naturze za 9,99 zł. Szampon po użyciu dwóch pierwszych opakowań jak gdyby przestał działać na moje włosy. Mam włosy przetłuszczające się i muszę myć włosy co drugi dzień. Na początku bardzo go sobie chwaliłam, fajna cena i zapach, duża pojemność i przede wszystkim efekt sypkich i mniej przetłuszczających się włosów. Po zużyciu połowy drugiego opakowania zapach zaczął mnie drażnić i efekt uniesionych włosów jakby się zmniejszył. Włosy musiałam myć częściej i zmieniłam szampon. Być może jeszcze do niego wrócę bo pierwsze wrażenie zrobił dobre. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2, całe