Philips Tulip Easy Natural, Lokówka do włosów BHH 777/00

Philips Easy Natural BHH777/00

cosma
    22 maja 2015 o 19:20
    słabizna
    Przeczytałam z niedowierzaniem wszystkie recenzje. Ja nie jestem z niej zadowlona. Może miałam zbyt duże oczekiwania. Żałuję tego zakupu. Uważam, że w tej cenie można kupić dobrą prostownicę, która nie tylko fajnie zakręci nam włosy, ale też wyprostuje. Owszem lokówka jest estetycznie wykonana, lekka i poręczna, łatwo się jej używa, ale najważniejsze są efekty jakie można z jej pomocą osiągnać. A te są mizerne. Może sprawdzi się na krótszych włosach. Na długich nie wyczaruje się absolutnie ładnych loków. Wychodzą mało efektowne fale. Moje włosy są cienkie i poddatne, a więc łatwe do stylizacji. To już fajny efekt osiągam kręcąc włosy na noc na opaskę. Dałam się niestety nabrać reklamie. Szkoda, że nie można zwracać produktów, które nie spełniły moich oczekiwań bo z pewnością zamieniłabym tą lokówkę na coś innego. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1szt.
  • 3 maja 2015 o 14:22
    Naturalne piękne fale i loki tylko z lokówką Tulip Easy Natural
    Miałam okazję dzięki konkursowi, który był przeprowadzony na stronie Wizaz.pl wygrać w konkursie i przetestować nowe cudo jakim jest lokówka marki Philips Tulip Easy Natural. Mając krótkie włosy nie spodziewałam się loków lokówką Tulip Easy Natural. A tu miła niespodzianka. Posiadając wyjątkową lokówkę o konstrukcji w kształcie tulipana i specjalnym płytkom umożliwia mi stworzenie naturalnie wyglądających fal jednym prostym ruchem. A naprawdę dużym plusem jest szybkość nagrzewania gdzie jestem zszokowana pozytywnie. Firma Philips stworzyła lekką i łatwą w obsłudze lokówkę o wyjątkowym kształcie tulipana gdzie mogę osobiście potwierdzić. Lokówka posiada obracany kabel, więc nie uszkodzimy sobie nadgarstka do tego lekka. Loki powstają bardzo szybko od małego loczka po dużego, jednocześnie loki są sprężyste. Mój mężczyzna oznajmił jedno, że po zastosowaniu lokówki Tulip Easy Natural dzięki lokom wyglądam jeszcze cudowniej gdzie idealnie loki podkreślają moją urodę. Cena 159 zł (katalogowa) jest ceną adekwatną dla takiej lokówki, gdyż również otrzymujemy z niej dobrą prostownicę czyli 2 w1. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: zero
    vivi84
    25 kwietnia 2015 o 0:01
    Lokówka na medal!
    Tulip Easy Natural to lokówka na którą...czekałam! Prosta w obsłudze, lekka o ciekawym designie z miejsca podbiła moje serce. Innowacyjna lokówka Philips wyczarowała na mojej głowie pięknie wyglądające, naturalne loki i do tego czarowania użyłam tylko jednej...ręki :-) Na plus zaliczam również fakt, że lokówka jest tak zaprojektowana, że zabezpiecza przed oparzeniem. Easy Tulip jest przyjazna dla włosów :-) Polecam wszystkim dziewczynom , których marzeniem jest mieć piękne loki. Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Anput
    23 kwietnia 2015 o 1:36
    Świetna!
    Tulip Easy Natural ma bardzo ciekawy design - całkowicie różni się od lokówek jakich używałam dotychczas. Niewielka, lekka i bardzo poręczna. Banalnie prosta w obsłudze. Użyłam jej kilka razy tuż przed wyjściem do pracy, mając niewiele czasu na przygotowanie i muszę przyznać, że spisała się rewelacyjnie. Płytki nagrzały się błyskawicznie. Operowanie lokówką wbrew moim obawom nie sprawiło najmniejszego problemu, a jestem w tej dziedzinie kompletnym beztalenciem. Oddzieliłam pasmo, zacisnęłam lokówkę i rzeczywiście resztę czynności mogłam wykonać jedną ręką. Nie sposób się nią oparzyć. Po tych szybkich manewrach fryzura wygląda świenie. Loki nie są sprasowane na sztywne sprężyny, jak po użyciu lokówek starego typu. Na głowie mam lekkie fale-loki, które wyglądają bardzo naturalnie. O takim efekcie zawsze marzyłam. Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: Zużywam pierwszą :)
  • 21 kwietnia 2015 o 15:07
    Najcudowniejsza lokówka!
    Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką i testerką tej oto lokówki. :) Co prawda to trochę za krótko, by już oceniać, ale to naprawdę miłość od pierwszego wejrzenia bądź raczej... kręcenia. Jest CUDOWNA! Przyznam się, choć to nieładnie, że nie czytałam nawet instrukcji, jest tak banalna w obsłudze, iż wystarczyło spojrzeć na 3 zdjęcia prezentujące w 3 krokach sposób kręcenia. Rewelacja! Nigdy nie lubiłam podobnych (choć jak bardzo innych) lokówek. Były ciężkie "w obsłudze", łatwo było się poparzyć. Nic z tych rzeczy w przypadku tej lokówki. Jest tak leciutka, że bez problemu wszystkie czynności wykonuję, tak jak obiecuje producent, jedną ręką. W dodatku płytki, które się nagrzewają są w taki sposób chronione, że nie ma mowy o poparzeniu, mimo że obsługujemy jedną ręką. Nie niszczy włosów, przynajmniej po dwóch użyciach nie zauważyłam, by były w gorszej formie. Loki powstają szybko i tak całkiem zgrabnie. Jestem zachwycona, dlatego musiałam się opinią pochwalić od razu! :) Będę jeszcze ten komentarz aktualizować, w trakcie użytkowania, o nowe spostrzeżenia. Na dzień dzisiejszy: POLECAM bardzo bardzo. :) Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: 1 lokówka ;)