Gumy do włosów dla mężczyzn

Got2b Glued, Modelujący klej do włosów

Got 2B Klej do włosów 150 ml
Glued Spiking Gel żel do włosów wodoodporny 150ml
Got2b Glued Spiking Glue

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 14:35
    Beton to wszystkiego
    Idealny do układania włosów. Nakładam trochę produktu na dłoń, mieszam z odrobiną wody i tak dosłownie powstaje beton do włosów. Utrwala każdą fryzurę. Nie podrażnia skóry głowy, łatwo się zmywa. Nie zauważyłam pogorszenia stanu włosów. Do brwi - hit. Używam tylko tego żelu. Utrzymuje idealne brwi na cały dzień. Zapach całkowicie neutralny. Wydajność jest taka, że mam wrażenie jakby to był produkt na całe wieki…
    • Dostępność
    • Jakość
    • Skuteczność
    Wady:
    • Opakowanie bardzo się brudzi
  • 4 kwietnia 2025 o 17:21
    Żel do włosów używany do brwi? Viral!!!
    Żelu używam już długi czas, bo ponad rok a końca tubki nie widać, mam grube i ciemne włoski na brwiach z którymi większość żeli nie daje sobie rady, ten jak najbardziej wykonuje swoje zadanie, jednym minusem który moglabym podać to że żel pozostawia taką lekką białą poświatę, jesli sie jej dokladnie nie rozsmaruje lub nie zmyje wacikiem robiąc brwi, to nakładając podkład ciastkuje się on w tej okolicy, pozatym bardzo polecam, cena rowniez adekwatna
    Zalety:
    • moc trzymania, zapach, przyczepność włosków
    Wady:
    • biały kolor
  • 25 lutego 2025 o 8:52
    Najlepszy żel do brwi
    Żel przeznaczony jest do utrwalania / przylizywania włosów, natomiast moje brwi są tak trudne do ułożenia, że jest to pierwszy produkt, który sobie z nimi radzi. Trzeba nauczyć się go używać, aby nie powstawał biały osad, który niestety jest mocno widoczny. Kupiłam go ponad rok temu i nadal jest go bardzo dużo w opakowaniu. Skład produktu na pewno został delikatnie zmieniony, ponieważ moja wersja ma 50% napisane na tubce, a poprzednia miała wersję 72%. Na pewno kupię go ponownie, jednak wydaje mi się, że przez przynajmniej 2 lata jeszcze będę używać obecnego opakowania.
    Zalety:
    • dobrze utrwala brwi
    • łatwy do zmycia (wystarczy sama woda)
    • dobra cena (ok. 22-25 zł na promocji za 150 ml)
    Wady:
    • po zaschnięciu, ciężko zmienić kształt brwi
    • po złym nałożeniu może być widoczny biały ślad na brwiach
  • 7 lutego 2025 o 22:48
    Idealny do brwi!
    Ten żel to absolutny hit, jeśli chodzi o utrwalanie brwi! Używam go właśnie w tym celu i działa jak profesjonalny produkt do stylizacji – brwi są ujarzmione, podniesione i trzymają się na miejscu przez cały dzień. Efekt przypomina laminację. Kiedy używam go na włosy, również jestem zachwycona, ale muszę przyznać, że trzeba uważać z ilością. Jest to produkt naprawdę mocno utrwalający, więc jeśli przesadzisz, włosy mogą stać się sztywne. Dla mnie to nie problem, bo żel sprawdza się rewelacyjnie w sytuacjach, kiedy zależy mi na naprawdę trwałej stylizacji, jak na przykład przy wietrze czy w wilgotnych warunkach. Fryzura utrzymuje się na miejscu, a ja nie muszę się o nia martwić. Produkt ma przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza i jest wydajny, bo wystarczy odrobina, by osiągnąć efekt. Jedyną wadą jest to, że do jego zmycia potrzeba dobrego olejku lub płynu micelarnego, ale coś za coś – jeśli szukasz kosmetyku, który zapewni Ci trwałość na cały dzień, to naprawdę warto!
    Zalety:
    • Utrwala brwi na cały dzień,
    • Wydajny, wystarczy mała ilość
    Wady:
    • Trudny do zmycia,
  • 18 stycznia 2025 o 18:38
    Got2b Glued – niezastąpiony w utrwalaniu fryzur!
    Got2b Glued, Modelujący klej do włosów, to produkt, który naprawdę robi robotę! Kiedy potrzebuję, żeby moja fryzura przetrwała cały dzień – niezależnie od pogody czy okazji – zawsze mogę na niego liczyć. Już niewielka ilość wystarczy, żeby ujarzmić włosy i nadać im wymarzony kształt. Produkt jest bardzo mocny, więc idealnie sprawdza się przy stylizacjach, które wymagają ekstremalnego utrwalenia. Co więcej, efekt utrzymuje się przez cały dzień – nic się nie przesuwa, nie opada, po prostu perfekcja od rana do wieczora. Klej ma przyjemną konsystencję i łatwo się rozprowadza, choć trzeba uważać, żeby nie przesadzić z ilością, bo wtedy włosy mogą wyglądać na zbyt sztywne. Ale przy odpowiednim zastosowaniu efekty są naprawdę rewelacyjne! Zmywanie jest również łatwiejsze, niż się spodziewałam – wystarczy dobry szampon, i po kleju nie ma śladu. Dodatkowym plusem jest wydajność – opakowanie starcza na długo, co sprawia, że cena jest naprawdę korzystna. Podsumowując, Got2b Glued to mój numer jeden, kiedy zależy mi na trwałej i nienagannej fryzurze. Polecam każdemu, kto szuka czegoś naprawdę mocnego do stylizacji włosów – to absolutny hit!