AA Profesjonalny Zabieg, Mikrodermabrazja wygładzająca

mikia20
    16 marca 2019 o 15:37
    Nie jestem przekonana
    Napis na opakowaniu z jednej strony kusi, a z drugiej można się spodziewać że to tylko marketing - jednak z profesjonalnymi zabiegami maseczki za kilka złotych nie będą miały dużo wspólnego. Miałam ją długo w swoich zapasach, używałam z rocznymi przerwami i niedawno ponowiłam zabieg. Peeling w moim przekonaniu jest najlepszy - kremowy, naprawdę wygładzający, pięknie pozbył się suchych zadziorków bez drapania. Najsłabszy punkt - maseczka, która powinna grać główną rolę. Może to ja taka gruboskórna jestem, ale nie zauważyłam wyraźnie widzialnych efektów na twarzy. O wiele lepiej działa na mnie szeroki wybór serum do twarzy z kwasami niż owy "zabieg". W mojej ocenie producenta mocno poniosło z opisem. Cena groszowa, przynajmniej nie mam żalu że zapłaciłam za dużo.
    Zalety:
    • Najmocniejsza część - kremowy peeling, ale za to jego skład nie zachwyca (ten wszędobylski mikroplastik!)
    • bardzo delikatny w działaniu, osoby z wrażliwą skórą mogą się próbować bawić
    • bardzo przystępna cena, dostępność
    Wady:
    • marketing mocno mylący
    • maska jest po prostu słaba w działaniu, przynajmniej w mojej ocenie
    • saszetki, saszetki i jeszcze raz produkcja śmieci
    kamoni7
    6 lutego 2019 o 17:33
    Świetny produkt
    Jaka szkoda, że to co dobre szybko znika z rynku. Tak właśnie jest z Mikrodermabrazją od AA. Produkt jest bardzo dobry, a prawdopodobnie nie ma go już w sprzedaży. Składa się z trzech etapów. Pierwszy to peeling, który pięknie i delikatnie pachnie. Jest gęsty, kremowy i posiada wiele delikatnych mikrogranulek. Jest bardzo łagodny, ale skutecznie wygładza i odświeża skórę. Absolutnie nie podrażnia i nie potęguje zaczerwienienia twarzy. Na prawdę mega delikatny. Następny etap to maseczka. O bardzo delikatnej konsystencji śmietanki, która po upływie 10 minut praktycznie całkowicie wchłania się w skórę, czyniąc ją odżywioną, nawilżoną i natłuszczoną. Ostatni etap to krem, który jest gęsty. Widać, że jego skład oparty jest na glicerynie. Ale wchłania się szybko. Pozostawia na skórze lekko lepką warstwę. Po tych zabiegach skóra jest naprawdę ładniejsza, a efekty widoczne są gołym okiem. Cera jest oczyszczona, wygładzona, jaśniejsza i bardziej promienna. Ogólnie świetny produkt. Może kiedyś wróci w nowej szacie? Oby!
  • 16 stycznia 2019 o 15:28
    AA, Profesjonalny zabieg, mikrodermabrazja wygładzająca
    Najlepszy zabieg jaki stosowałam w swoim życiu. Bardzo szkoda, że marka wycofała go ze swojej sprzedaży. Najbardziej pomagała mi na tzw. kaszkę na moim czole. Następnego dnia, po obudzeniu nie miałam śladów po niedoskonałościach. Super oczyszczanie, wygładzenie i nawilżenie. W środku instrukcja, jak prawidłowo wykonać zabieg. Polecam.
    Zalety:
    • Działanie
    • instrukcja
    Drogeria Natura
  • 17 maja 2018 o 8:19
    Świetna
    Ta maska w trzech krokach ma za zadanie oczyścić skórę twarzy. Ja mam cerę mieszaną z przewagą tłustej. Moje pory są bardzo rozszerzone i stale zapchane dlatego zdecydowałam się na maseczkę AA. To opakowanie starczyło mi na dwukrotne użycie. Po zabiegu moja skóra stała się promienna, naprawdę dogłębnie oczyszczona i wygładzona, a drobne niedoskonałości praktycznie zredukowały się do zera.
  • 29 listopada 2017 o 12:22
    Efekt już po pierwszym zastosowaniu
    Bardzo prosty zabieg pielęgnacyjny do przeprowadzenia samodzielnie w domu. Jestem z niego zadowolona, stosowałam już 2 razy, efekt był już widoczny po pierwszym zastosowaniu. Nie uczula, nie zauważyłam żadnych zaczerwienień na twarzy, choć często przy tego typu intensywnie działających maskach moja twarz robiła się czerwona i piekąca. Zapach mógłby być troszeczkę mniej intensywny.
    Zalety:
    • prosty w użyciu
    • do opakowania załączona instrukcja, która ułatwia korzystanie z produktu
    • nie uczula
    Wady:
    • zapach jak dla mnie jest zbyt intensywny