Yves Rocher Low ShamPoo, Creme Lavante Délicate Szampon w kremie

• 31 marca 2020 o 17:01
    Super do delikatnych włosów
    Mam suche włosy do tego wrażliwą skórę głowy ! Twn kosmetyk nie SLS-ow i w bradzo delikatny sposob myje wlosy! delikatny zapach i kremowa konsystencja- moje włosy to kochają!
    Zalety:
    • skład
  • 28 marca 2020 o 10:53
    Nie dla mnie
    Formuła szamponu w kremie bardzo mnie zainteresowała, dlatego zdecydowałam się zakupić ten od Yves Rocher. Niestety szampon ten nie sprawdził się u mnie. Szampon znajduje się w tubie, która jest poręczna w użyciu. Produkt trudno rozprowadziç na włosach ze względu na gęstą konsystencję, żeby trochę ułatwić sobie jego używanie mieszałam hi na dłoni z odrobiną wody. Szampon nie pieni się. Niestety włosy po jego użyciu nie są umyte, nawet mimo podwójnego mycia. Na drugi dzień wyglądają jakbym wcale ich nie myła. Szampon nie jest też zbyt wydajny. Najbardziej podobał mi się jego zapach. Więcej się na niego nie zdecyduję.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie myje dokładnie
    • Trudny w użyciu
    artina
    19 marca 2020 o 12:34
    Ciekawy
    Nie pieni się, co jest jego wielką zaletą szczególnie gdy mamy wrażliwą skórę głowy. Jest też delikatnym utrudnieniem, na samym początku bo musimy się do niego przyzwyczaić. Po nim mogę już nie używać odżywki. Idealnie sprawdza się w podróży, bo zajmuje mało miejsca i nie trzeba już dodatkowych produktów do pielęgnacji włosów.
    Zalety:
    • po użyciu nie trzeba stosować odżywki
    • idealny dla wrażliwej skóry głowy
  • 10 listopada 2019 o 23:27
    Trzeba mieć umiejętności
    Produkt z fajnym zamysłem w eko tubie i z "eko" składem. Dla skór głowy normalnych i lekko suchych będzie się idealnie nadawał jednak dla osób z problemami z przetłuszczaniem będzie klapą. Dla mojej wyjątkowo suchej i wrażliwej skóry głowy nie robi szału ale jednak nie szkodzi. Trzeba pamiętać aby dokładnie go spłukać !!
    Zalety:
    • miły zapach
    • ciekawa konstystencja
    • nie przesusza włosów ani skalpu
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 5 czerwca 2019 o 22:09
    Koszmarek
    Ten szampon to jakiś żart. Nie pieni się, nie domywa włosów, pozostawia tłusta warstwę. Następnego dnia włosy wyglądają, jakbym nie myła ich tydzień. Tuba przy długich gęstych włosach starcza na 10 myć. Totalny antyszampon.