Bielenda Sexy Look, Niewidzialny biustonosz w żelu

KiciaBP
    13 maja 2020 o 15:57
    dla mnie bez efektu
    niestety miałam czas kiedy kupowałam preparaty do pielęgnacji biustu dość często poszukując czegoś na ratunek moim piersiom po karmieniu i niestety ten produkt jak dla mnie nie spowodował żadnych efektów, owszem ma przyjemna konsystencję i zapach skóra jest bardziej nawilżona ale nie bardziej od zwykłego balsamu na efekt ujędrnienie nie doczekałam się do końca tubki zatem może moje wymagania są zbyt duże albo efekt zbyt słaby
    Wady:
    • nie działa
  • 6 kwietnia 2020 o 21:51
    Nie daje rady:)
    Żel zakupiłam w przecenie także całe szczęście nie wydałam na niego wiekszej kwoty. U mnie się totalnie nie sprawdził, nie pomógł,więc Z przymrużeniem oka nosić biustonosz muszę:D
    Zalety:
    Wady:
    • Nie daje efektu sexy looku
    Drogeria Jasmin
  • 4 marca 2019 o 16:09
    Super produkt w dobrej cenie!
    Jak dla mnie totalny hit! Kupiłam ten żel po ciąży w zasadzie bez nadziei, że coś może poprawić elastyczność biustu bez zabiegów. Jednak się myliłam! Po regularnym stosowaniu skóra jest wyraźnie elastyczniejsza, napięta i sprężysta :)
    • zapach wydajność
    • efekty działania
    Wady:
    • nic :)
  • 25 lipca 2017 o 14:15
    Napina !
    Produkt do którego każda dziewczyna podejdzie dość sceptycznie już przy pierwszych użyciach pokazuje swój potencjał. Żel zamknięty w higienicznej tubie, od razu urzekł mnie swoją konsystencją.
    Zalety:
    • Zdecydowanie widać efekt już po pierwszych użyciach, napina biust i mam wrażenie że delikatnie ujędrnia. Stosuję produkt raz dziennie, nie uczula, nie podrażnia, nie powoduje świądu !
    Wady:
    • Nie ma, warto się przekonać jak działa !
  • 5 lipca 2016 o 12:48
    Ja jestem na tak.
    Kolejne obietnice nie do spełnienia- żadne kremy, balsamy nie zwiększą nam objętości biustu, no ale okej, jakoś producenci muszą się reklamować. Od tego typu produktu ja oczekuję ujędrnienia i nawilżenia, a jeszcze jak pomoże nieco unieść biust- wtedy jest super. PLUSY: + przepiękny zapach- jak perfumy, którymi chcemy uwieść mężczyznę- gdybym tylko znalazła perfumy o takim zapachu, nie zawachałabym się przed kupnem :) + łatwo się rozprowadza + wydajność + dostępność + cena NEUTRALNE * lekko napina skórę dekoltu i biustu (ale mogłoby być lepiej) * delikatnie ujędrnia, ale też bez większego szału * pozostawia warstwę przez chwilę lepką, później wyczuwalną pod palcem, ale nie przeszkadzającą NEGATYWNE - nie nawilża skóry