Oriflame Serene EDT

• 13 lutego 2014 o 18:09
    za górami za lasami
    Postanowiłam zrobić porządek z resztkami zapachów, jakie posiadam. Tym razem wybór padł na Serene. Flakonik kupiony ładnych kilka lat temu. Zawartość nie uległa zmianie pod względem zapachu i jakości wody. Zapach nie trwały zbytnio. Ta jak napisałam w podsumowaniu: coś "za górami, za lasami". Zapach delikatny, nie dla dorosłej kobiety, bardziej dla podlotka lub słodkiej kokietki. Nieco pudrowy, jakby zza mgły. Trudno rozpoznać poszczególne nuty. Przeczytałam, że już nie produkowany. Trudno :))) Używam tego produktu od: kilka lat, choć nieregularnie Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 23 września 2012 o 0:42
    Ładny.
    Dekadę temu mając lat 15 szalałam, jak wszystkie moje koleżanki ze szkoły zresztą, za kosmetykami Avon i Oriflame. Zamawiałyśmy tego mnóstwo, samych zapachów miałam całą półkę. Ten wspominam bardzo miło. Wydawał mi się bajkowy. Taki lekki, ale odrobinę tajemniczy, jak jakiś elf albo nimfa. Trwały, nieduszący. W sam raz dla młodej dziewczyny. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    Brave1
    7 września 2012 o 14:47
    Kchanie wróć do mnie !!!
    Kocham te perfumy od pierwszego nichnięcia . Ostatnio upolowałam butelkę na Allu i muszę stwierdzić ,ze zapach nic a nic się przez tyle lat nie zmienił . Jakbył wspaniały tak wspaniały pozostał . Już 3 kobiety spytały mnie czy pachne tak bardzo im sie zapach spodobał . Mam za złe Oriflame ,że wycofali to cudeńko . Używam tego produktu od: 7 lat Ilość zużytych opakowań: 13-15
  • 17 stycznia 2011 o 16:50
    Zapach alejek pełnych kwiatów
    zapachu używałam lata lata temu . Pamiętam ,że był bardzo trwały i piękny .Cena byla wysoka ale i jakosc dobra. Kojarzył mi się z bukietem przecudownych kwiatów,ale nie takich zwykłych tylko wiązanek pogrzebowych ,a w dali taka luna bijaca od zniczy . Kojarzyl mi sie z czyms smutnym,przemijajacym. To zapach z klasą,napewno nie dla każdego. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 19 grudnia 2010 o 20:01
    idealny!
    Zapach idealny. Jest delikatny, odczuwalne nuty zarówno kwiatowe, jak i cytrusowe sprawiają, że perfumy są świeże, ale jednocześnie bardzo zmysłowe. Nie męczą, mają w sobie coś bardzo pociągającego. Niestety wycofane. Żałuję, bo był to najpiękniejszy zapach Oriflame. Używam tego produktu od: ponad 3 lat Ilość zużytych opakowań: dwa duże i próbki