Nivea Long Repair, Odżywka odbudowująca, włosy łamliwe, rozdwajające się lub długie

twixxd
    25 października 2017 o 11:20
    Do zniszczonych wlosow
    Kiedy probowalam naprawic moje wycieńczone wlosy, czesto jej używałam i miło wspominam. Oczywiscie to tylko odzywka,a nie maska ale mimo to dzialala super. Dawno nigdzie jej nie widziałam a wydaje mi sie, ze przyniosłaby wiele dobrego rowniez teraz
    Zalety:
    • gesta konsystencją
    • poprawia kondycje wlosow
  • 4 lipca 2017 o 13:47
    ulubieniec
    Moja ulubiona odżywka do włosów. Jedna z lepszych jakie miałam, działa co jest od razu widoczne przy rozdwojonych końcówkach włosów. Do tego ładnie pachnie - zapach utrzymuje się na włosach po ich wysuszeniu.
    xor_x3
    25 maja 2017 o 23:27
    Mój hit !
    Zdecydowanie jedna z najlepszych odżywek do włosów ! Dociąża włosy a nie obciąża. Włosy są po niej gładkie, błyszczące. Po upływie kilku godzin od zastosowania moje włosy nie wydają się być tłuste jak to niestety mam po niektórych odżywkach .. Nigdy nie zamienię jej na inną. Zdecydowanie widać,że jest to odżywka, która naprawdę działa ! Polecam :)
    Zalety:
    • zapach;
    • konsystencja;
    • rewelacyjnie wygładza odstające kosmyki włosów;
    • nawilża włosy;
    • końcówki włosów są miękkie, mniej się kruszą;
    • nie sprawia, że moje włosy po myciu od razu wydają się tłuste.
    Wady:
    • zbyt szybko się kończy :c
    xwhtrvq
    22 marca 2017 o 17:37
    I tak i nie
    Jak nałożę jej ogromną ilość we włosy to tak, rzeczywiście są miękkie i przyjemne w dotyku. No ale w takim razie jest w ogóle niewydajna. Jest gęsta, ma zbitą konsystencję przez co ciężko ją pod koniec wydostać z tego opakowania. To graniczy z cudem. Nienawidzę tego.... Mam wrażenie, że 20% produktu się marnuje. Ogólnie trzeba użyć nie małej siły, żeby ją wycisnąć. Na początku jest ok ale potem nie daję rady posługiwać się jedną ręką i muszę użyć dwóch, co jest kłopotliwe, bo wyciskam sobie produkt na rękę. Dziwnie się ją nakłada również na włosy bo jest taka jakaś glutowata. W dużych ilościach faktycznie włosy są mięciutkie, do tego ładnie pachnie ale błagam was, zróbcie coś z tymi opakowaniami bo nienawidzę jej używać.
  • 15 marca 2017 o 8:54
    Bardzo fajna
    Kupiłam ją na początku włosomaniactwa i bardzo mi się podobała, ale co drugie mycie. Przy codziennym stosowaniu może trochę wysuszać. Pięknie pachnie i szybko działa, polecam