Freedom Makeup London Pro Lipstick Szminka do ust

• 9 stycznia 2021 o 21:48
    Nie polecam
    Mój odcień to 116 game on. Posiada kremową konsystencję i nie posiada zapachu. Pigmentacja jest ok, widać ją na ustach i nie trzeba malować nie wiadomo ile razy. Jest tania i wydajna. Łatwo rozprowadza się na ustach, ale niestety podkreśla wszystkie niedoskonałości. Ja przed nałożeniem jej nakładam peeling na usta i pomadkę, a dopiero później przechodzę do szminki. Inaczej wygląda sucho i nieestetycznie. Jak na szminkę to bardzo szybko się zjada. Raczej nie polecam.
  • 25 września 2020 o 21:30
    Dobry produkt
    Szminka ma delikatną kremową konsystencję i wyrazisty odcień. Jest bardzo tania, więc warta swojej ceny. Nie wysusza ust więc nie trzeba ich nawilżać przed użyciem. Kolor niestety nie utrzymuje się zbyt długo.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • wyrazistość
    • nie wysusza
    Wady:
  • 20 kwietnia 2020 o 18:02
    jestem na nie
    Pomadka ma odcień neonowego różu, nie kryje w 100%. Na ustach zachowuje się jak zwykła pomadka, nie jest mocno trwała. Komfortowo nosi się na ustach i nie wysusza ich. Jest wiele lepszych pomadek na rynku
  • 12 grudnia 2019 o 13:31
    okej
    Pomadka bardzo przypadła mi do gustu. Wybrałam odcień różowy. Jest wygodna w aplikacji. Jest bardzo trwała, dłuższy czas utrzymuje się na ustach. Cena dość niska. Jej jakość jest według mnie dość dobra.
  • 30 października 2019 o 11:36
    Jakość szminki zależy od koloru
    Mam kilka kolorów tej szminki. Nie są one jak najlepszej jakości. Pomimo to mam dwa odcienie po które sięgam z przyjemnością. Mój ulubiony kolor szminki to 102 Pink, Candy Sweet. Opakowanie szminki jest wykonane z plastiku. Wygląda bardzo zgranie i elegancko. Jest dobre jakościowo. Konsystencja szminki jest kremowa. Trochę ciężko rozprowadza się na ustach. By uzyskać pełne krycie trzeba pokryć usta szminką jeszcze conajmniej raz. Im jaśniejszy kolor tym jest gorzej. Szminka niestety bardzo podkreśla wszystkie niedoskonałości naszych ust, dlatego przed jej nałożeniem powinnyśmy je dokładnie nawilżać. Nadaje się na tylko zadbane usta. Bardzo szybko się zjada, więc jest mało trwała. Nie ściera się równomiernie. Szminka jest tania więc nie miałam wobec niej dużych wymagań. Myślę, że cena jest adekwatna do jakości.
    Zalety:
    • Opakownie:czarne, eleganckie, solidnie wykonane
    • Gama kolorystyczna szminek
    • Pigmentacja ciemniejszych kolorów, jasne mają gorszą
    • Jakość adekwatna do ceny
    Wady:
    • Trzeba nawilżać usta przed użyciem
    • Wysusza usta
    • Szybko się ściera, nierównomiernie
    • Ciężko ją się rozprowadza, nie kryje
    • Trzeba się trochę nameczyc by uzyskać fajny efekt