Avon Advance Techniques, Smooth as Silk Shampoo (Szampon do włosów trudnych do ułożenia `Gładkosć jedwabiu`)

• 21 września 2015 o 12:14
    Obietnice bez pokrycia
    W zasadzie to szampon jak szampon, bez rewelacji, a już na pewno obietnice producenta są mocno przesadzone. Co do zasady szampon spełnia swoją podstawową funkcję, tzn. myje jak każdy inny szampon, nie zauważyłam natomiast, żeby włosy były po nim łatwiejsze do ułożenia, bardziej nawilżone, miękkie, błyszczące czy wygładzone. Niestety ale po wszystkich używanych dotąd szamponach Avonu z serii Advance Techniques mam włosy tępe w dotyku, sztywne i trudno je rozczesać. Wszystkie te szampony pachną tak samo i mają taką samą konsystencje, chociaż przyjemną, ładnie się pienią. Niestety brak pozytywnego wpływu na kondycję włosów, a powiedziałabym, że włosy wyglądają gorzej niż wcześniej. Szampon dostałam za 2 zł przy zakupach w COK, więc na szczęście nie wywaliłam na niego kasy, ale szkoda mi czasu, żeby czymś takim katować swoje włosy. Z pewnością już się nie skuszę na te szampony, choćby nie wiem jakie cuda obiecywali. Co do ceny, to szampon jest często w katalogu w promocji i wtedy kosztuje ok. 7 zł za 250 ml oraz ok. 9 zł za większą butelkę 400 ml. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie 250 ml
    Luana5
    17 września 2015 o 8:26
    Godny polecenia
    Bardzo fajny szampon. Kupiłam na wypróbowanie i jestem zadowolona. Jest gęsty, a przy tym wydajny , dobrze się pieni. Wygodnie się aplikuje , bo nie przelatuje przez ręce. Ma również przyjemny zapach. Nie uczula i niepodrażnia. Włosy są gładkie ,lśniące i wygładzone. Dobrze się układają, nawet te niesforne kosmyki. Dosępny w butelkach 250ml i 400mi. Butelka wygodna z odchylanym korkiem. Cena przystępna. Za dużą butelkę zapłaciłam 10pln- oczywiście u konsultantki. Dla mnie to jedyne pewne zródło. Używam tego produktu od: Od 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 butelka 250 ml,1butelka 400 ml
  • 16 września 2015 o 20:21
    fajny
    Wspominam ten szampon z sympatią. Ma fajny zapach gęstą konsystencje i dobrze się pieni. Po użyciu włosy łatwo się rozczesują i nie puszą a systematyczne stosowanie powoduje że włosy są bardzo miękkie i dobrze się układają. Nie wywołał u mnie podrażnień Używam tego produktu od: używałam ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe