Yves Rocher Zero Defaut Fond de Teint Peau Parfaite 14H Podkład `zero niedoskonałości` (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 1 lutego 2021 o 11:00
    Jak druga skóra
    Podkład co prawda dość drogi, ale kryje bardzo dobrze. Wchłania się niczym dobry nawilżający krem. Ma bardzo ładny zapach i łatwo się go rozprowadza. Troszkę dziwi mnie brak zatyczki, bo uważam, że byłoby to bardziej higieniczne i bezpieczniejsze, zwłaszcza jak podkład jeździ ze mną w kosmetyczce. Aktualnie zakupiłam mamie by zobaczyła jak sprawdzi się na bardziej dojrzałej cerze.
    Zalety:
    • krycie
    • wchłanianie się
    • dopasowywanie do skóry
    Wady:
    • brak zatyczki
    na_opak
    13 kwietnia 2020 o 19:28
    Nie jest źle
    Kupiłam podkład za namową koleżanki i średnio mi pasuje. Zdecydowanym plusem jest naturalny wygląd buzi i dobrze dobrany kolor. Reszta niestety na minus.
    Zalety:
    • Naturalny wygląd
    • Dobrze dobrany kolor
    Wady:
    • szybko się świeci i roluje na buzi
  • 19 stycznia 2020 o 15:57
    lepszy niż w słoiczku
    Opakowanie : ładne,ale wiem ze ciężko będzie wydobyć końcówkę Kolor: kolor beżowy zrobił się lekko różowy Konsystencja i zapach: dość wodnisty, mi to nie przeszkadza jest to plus w aplikacji, zapach mi się podoba Trwałość i krycie : za taką cenę człowiek spodziewa się więcej .. krycie jest słabe ale i tak większe niż tego w słoiczku, jest w miarę trwały. Nie używam go już samodzielnie, zawsze mieszam i jestem zadowolona w 70 %.
    • lekkość
    • jest nawilżający
    Wady:
    • cena do jakości jest wadą
    • krycie
  • 25 września 2019 o 23:12
    Podkład
    Nie do końca. Podkład zbyt świecący, o małym kryciu i nieprzyjemnym zapachu. Trwałość również mnie nie zadowolila. Zepsuł mi się również dozownik co utrudnialo aplikację. Cena jak na ten produkt jest za wysoka.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Dzialanie
    • Trwalosc
  • 23 września 2019 o 16:03
    Super
    Bardzo byłam zadowolona z tego podkładu. Świetnie dobrany odcień (100), dość lekka konsystencja i dobre krycie, moja skóra wyglądała naturalnie, niedoskonałości były zamaskowane. Jestem na tak!
    Zalety:
    • ogólny efekt
    • odcień
    • opakowanie (wygodna pompka)