L'Oreal Professionnel Serie Expert, Shine Blonde, Szampon do włosów blond

L'Oreal Shine Blonde Szampon Pielęgnacja Włosów Blond I Rozjaśnianych 250Ml

sunny85
    15 września 2017 o 9:52
    Jeden z moich ulubieńców
    Bardzo lubię ten szampon i ze względu na swoje blond włosy często do niego wracam...Dobrze pielęgnuje włosy i niweluje żółty odcień, jest bardzo wydajny i na allegro można go kupić w dobrej cenie, polecam.
  • 1 marca 2017 o 17:34
    Lagodny szampon.
    Plusy: + lagodny dla skory glowy + delikatnie ochladza kolor wlosow ( nie jest to bardzo widoczne) + wydajny + nie wysusza wlosow + fajne opakowanie (z pompka) + dobrze sie pieni + fajna kremowo-perlowa konsystencja + dziala zmiekczajaco na wlosy + delikatnie wygladza Minusy: - zapach bardzo chemiczny ( ja go nie lubie) - cena no nie jest tani ( opakowanie 500 ml)
    sosna30
    23 lutego 2015 o 15:00
    jestem zadowlona
    Szamponu używam w duecie z odżywką z tej samej serii. Jestem zadowolona z działania, tzn. z tego, że niwelują odcień żółty z moich włosów. Po umyciu szamponem i zastosowaniu odżywki włosy są rozświetlone, lśniące i odżywione. Szampon dobrze się pieni, jest wydajny, wystarczy niewielka ilość do umycia włosów. Plusem tej serii jest dla mnie nawet przyzwoity zapach. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 29 sierpnia 2014 o 17:04
    Bardzo przyjemny szampon
    Szmpon używam na zmianę z szamponem Loreal z serii Silver i innymi szamponami do włosów farbowanych. Plusy: +nadaje ładny ocień blondu i jest łagodniejszy niż Loreal Silver( odcień jest bardziej "słoneczny" a po szamponie silver bardziej biały) +ładnie pachnie +dobrze się pieni +ma dobrą konsystencję + wraz z odżywką z tej serii sprawuje się jeszcze lepiej, chociaż dobrze działa rownież solo +cena przystępna +łatwo dostępny w internecie, czy u fryzjerów Minusy - nie zauważyam Nie wiem jak działa na naturalne blondynki, jednak tym farbowanym jak najbardziej polecam Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3-4 po 250 ml
  • 26 lutego 2014 o 8:01
    lepszy od Syossa
    Szampon jest na pewno lepszy od Syossa, którego nie potrafię do dzisiaj zużyć. Natomiast także nie jest to idealny szampon. Nie ma właściwości pielęgnacyjnych. Nie nawilża w zupełności. Aczkolwiek dobrze oczyszcza, nie plącze przy tym włosów, jak również ładnie się wypłukuje i pieni, co mi bardzo odpowiada. Myślę, że nie jest to ideał, ale uważam, że jest to całkiem porządny kosmetyk, który da się polubić. Cena moim zdaniem zbyt wysoka w stosunku do jakości. Używam tego produktu od: lutego 2012 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2