Gschwentner Haarkosmetik Płukanka do włosów (stara wersja)

kevadra
    15 lipca 2009 o 12:38
    Czerwone tony do kitu
    Dlaczego dałam 3 gwiazdki... Miałam 2 lata temu blond włosy (farbowane), ta płukanka pięknie niwelowała żółte niuanse kolory, nie wysuszała, bardzo mi się podobała! Za srebro daję mocną 5! Potem zmieniłam kolor na rudy i dokupiłam 2 płukanki z tej serii-kolor miedziany oraz kolor czerwony... No i tu niespodzianka!!! Płukanki nie robią nic! Płukałam włosy, jak należy-nic, dodawałam do balsamów, trzymałam na włosach-nic, rozcieńczałam w większej proporcji-NIC! Ale łazienkę to pofarbowały nieźle, szkoda że nie moje włosy :( Za Wyrzucone 20 złotych, leżą w łazience, kurzą się, może wymyślę dla nich jakieś inne zastosowanie :D Za te wiec daję 1. 5+1=6:2=3 ;) Więcej nie kupię, bo zamierzam pozostać przy miedzi na głowie :)Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 całe srebrne i 2 niecałe miedź oraz czerwień
    Kaszka
    6 października 2008 o 21:46
    Pogorszyła się
    Potwierdziła się stara zasada: zmiana opakowania = pogorszenie jakości. Kiedy używałam tej płukanki w takiej buteleczce jak na zdjęciu, kolor wychodził mi tak piękny że mnie kobity zaczepiały na ulicy. Po zmianie opakowania mam włosy szare a nie srebrne i stosuję tę płukankę wyłącznie po to żeby nie mieć żółtych. Jeśli sprawdzi mi się Srebrzyk to na pewno Illum więcej nie kupię. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2
  • 14 grudnia 2007 o 22:31
    fajna:)
    Kupiłam te plukanke juz dawno temu:) I dosc czesto używam, bardzo lubię-ładnie odświeża kolor pasemek. Prosta w użyciu, efekt natychmiastowy, nie niszczy wlosów. Naprawde przydatna:) Nie wem czy jeszcze kiedyś kupię, bo jest bardzo wydajna:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w tr. 1
  • 14 grudnia 2007 o 20:26
    Rewelacja
    Byłam dość sceptycznie nastawiona do płukanki a okazało się że jest świetnym produktem z żółtych włosów zrobiły mi się ładne popielate Stosuję ją po każdym umyciu i jestem zachwycona Gorąco polecam Używam tego produktu od:grudnia Ilość zużytych opakowań:1 w trakcie
  • 20 lipca 2007 o 9:19
    FLORILLUM NR 16 SREBRNA - CUD
    na prawde rewelacyjna plukanka. nie niszczy wlosow, nie wysusza a przede wszystkim wyplukuje zolty odcien z blondow (nawet troche rozjasnia:) ) i nie pozostawia zadnej szarosci czy fioletu. efekty sa widoczne mniej wiecej od drugiego uzycia (przy codziennym plukaniu). z proporcjami niestety trzeba samemu pokombinowac - producent zaleca 5-10kropel na 0,5l wody ale np. na mnie to nic nie podzialalo i teraz daje ok 15kropel na pol litra wody i efekt jest genialny! zero żółci a za to platynowe refleksy :) plukanka dostepna w sklepach/hurtowniach fryzjerskich za 8zl. Używam tego produktu od:...... Ilość zużytych opakowań:1