Primery do paznokci

Semilac Non-Acid Primer Preparat zwiększający przyczepność

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 lutego 2022 o 13:09
    Bardzo dobry primer
    Bardzo wydajny, rzeczywiście zwiększa trwałość lakierów i nie niszczy paznokci. Używam go teraz za każdym razem, gdy robię paznokcie i bardzo polecam każdemu, kto ma problem z trwałością. Cena tez jest świetna.
    Wer775
    11 lutego 2022 o 14:08
    Super!
    Produkt niezwykle przedłuża trwałość stylizacji, zwiększa jej przyczepność. Jest wydajny, a do tego nie niszczy płytki paznokcia przez to, że nie zawiera kwasu. Nie posiada drażniącego zapachu i nie podrażnia skórek.
    Zalety:
    • przyczepność stylizacji
    U konsultantki
  • 11 czerwca 2021 o 16:10
    Primer
    Oglądałam wiele stylistek paznokci, które stylizacje zaczynaly od Primera, dlatego postanowiłam go kupić. Primer śmierdzi jak zmywacz do paznokci i pozostawia lepka powierzchnię na paznokciu. Używałam go, a stylizacja trzymała mi się aż do zmiany całości. Gdy mi się skończył zaczęłam robic hybrydę bez niego i nie zauważyłam żadnej różnicy. Hybrydy trzymają mi się bardzo dobrze nic nie odpada.
  • 8 kwietnia 2021 o 20:31
    Polecam!
    Jeżeli ktoś tak samo jak ja borykał się z nietrzymającą się hybrydą na paznokciach to bardzo polecam przetestować. Produkt jest tani, łatwy w aplikacji. Kiedyś hybryda odchodziła mi po 3 dniach, szczególnie podczas dłuższego moczenia paznokci w wodzie, jednak po użyciu primera potrafi pozostać w nienaruszonym stanie nawet 3 tygodnie.
    Zalety:
    • aplikacja
    U konsultantki
  • 25 listopada 2020 o 22:56
    Mam wątpliwości czy zwiększa przyczepność
    Primery, z którymi spotykałam się dotychczas zawsze pozostawiały błyszczącą warstwę na paznokciu, na którą nakładałam kolejne warstwy. Ten produkt odparowuje zupełnie, nie zostawiając żadnego śladu użycia (może co najwyżej lekko matowi). Hybrydy robię amatorsko, niemal wyłącznie sobie i próbowałam wielu kombinacji z primerem czy bez, żeby porównać sobie trwałość hybrydy na naturalnej płytce, Szczerze przyznam, że nie widziałam istotnej różnicy przyczepności po zaaplikowaniu, dlatego uważam ten produkt za zbędny wydatek w amatorskiej stylizacji paznokci
    Wady:
    • odparowuje w mgnieniu oka bez śladu (przez to ma się wrażenie że go tam nie ma), jak dla mnie zbędny w stylizacji paznokcia