Sunsilk Jedwabiście gładkie, Szampon do włosów niesfornie falujących, kręcących się

• 30 grudnia 2013 o 11:07
    włosy kręcone
    Szampon był mi bardzo pomocny, gdy miałam krótkie włosy, wtedy kręciły mi się bardzo i nie mogłam ich "ogarnąć". Teraz jak mam dłuższe, to pod ciężarem trochę prostują, więc już nie muszę tak zaciekle z nimi walczyć. Plusy: + pomaga rozplątać i "ujarzmić" burzę małych i krótkich loczków; + ułatwia rozczesywanie; + wygładza włosy; + ułatwia dalszą stylizację; + włosy delikatnie się błyszczą po nim; Minusy: - sprawia, że włosy szybciej mi się przetłuszczały; wcześniej myłam głowę co 2-3 dni. ten szampon zmusił mnie do codziennego mycia, ale coś za coś; - słabo nawilża włosy, które po wysuszeniu są trochę przesuszone, a nie miękkie czy delikatne; - nie pielęgnuje włosów; jedynie je oczyszcza; Polecam w walce z lokami, natomiast w kwestii zachowania zdrowych włosów i codziennej pielęgnacji raczej nie jest to numer 1. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: z kilkanaście na pewno
  • 23 września 2012 o 16:59
    Średni.
    Szamponu używałam około 10lat temu razem z odżywką i kremem wygładzającym z tej samej serii. I żadnego z tych kosmetyków nie mogę ocenić wyżej, niż na 2,5 gwiazdki. Owszem, kosmetyki te nie obciążały mi włosów, nie przesuszały ich ani nie kosztowały majątku, co było ważne dla piętnastolatki (ba, dalej jest to dla mnie ważne). Jednak miały wygładzać, a nie robiły tego, żaden z kosmetyków z tej serii z osobna ani wszystkie razem nie poradziły sobie z moimi niesfornie falującymi włosami. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 15 sierpnia 2011 o 15:56
    Nigdy więcej
    Gdy włosy zaczęły mi się kręcić, chciałam je jakoś przywrócić do dawnego stanu. Oczywiście nadaremnie, bo teraz mam całkowite loki. Trafiłam na ten szampon przez reklamy. To była tragedia. Włosy mi się posklejały, były jakieś twarde, plątające się, nie prostował ich wcale - kompletny bubel. Do tego wszystkiego mnie uczulił. Nie polecam. Używam tego produktu od: 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: pół
  • 15 sierpnia 2011 o 15:11
    Koszmar!!!
    Nie dostrzegam żadnych pozytywnych stron tego kosmetyku! Jak dla mnie bubel roku! Nie dość, że obciąża włosy, wysusza końcówki, faszeruje włosy silikonami, to jeszcze skóra głowy swędzi niemiłosiernie... Dostałam po nim łupieżu. Wystarczyły dwa mycia, a białego proszku nie mogłam się pozbyć przez dłuższy czas. Absolutnie nie polecam. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    judix
    15 sierpnia 2009 o 9:12
    Oceniam na 2.00
    Cóż, może każde włosy potrzebują innego kosmetyku, ale moim ten zdecydowanie nie podpasował. Ładnie pachnie, to prawda, ale nic poza tym. Dorobiłam się po nim łupieżu, zniszczył i zmatowił moje loki, a nie prostował ni w ząb. Do kręconych włosów się przekonałam i takie teraz noszę, ale dalej są lekko zniszczone (a szamponu zaprzestałam używać daaawno temu :() Używam tego produktu od: już nie używam, używałam kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: chyba 2