Tigi Catwalk, Curls Rock, Curl Amplifier Delikatny krem wspomagający skręt włosów kręconych naturalnie lub po zabiegu trwałej ondulacji (stara wersja)

Agagaj
    26 stycznia 2012 o 15:33
    Absolutnie nie
    Ten krem to jeden silikonowy ciężar dla włosów. Opakowanie owszem, wygodne, ładne. Zapach może być. Krem jest gęsty, taki gumowy. Próbowałam go nakładać na rózne sposoby, rózne ilości i niestety nic z tego nie wyszło. Obciąża włosy, zamiast się kręcić włosy są ciężkim czupiradłem. Nie polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 26 grudnia 2011 o 15:11
    Dobry, ale klejący
    Kupiłam go w Tkmaxx za 37 zł, na pewno nie wydałabym na niego więcej. Ładnie układa loki, ale bardzo łatwo przesadzić i osiągnąć efekt stylowo posklejanych strąków. Do tego strasznie się klei, kleją się ręce, włosy i twarz. Za każdym razem po dotknięciu włosów, trzeba myć ręce. Na pewno nie jest wart swojej ceny, nie robi cudów. Ładnie pachnie, bardzo wydajny. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 7 listopada 2011 o 16:46
    niby tak, ale...
    Bardzo wydajny produkt, wystarczy mała ilość i włosy są już ułożone. Mam kręcone włosy i ciężko jest dobrać odpowiedni produkt do loków, ten jest bardzo kleisty aż trudno go zmyć z rąk. Włosy po nim są ładnie poskręcane, ale mam wrażenie, że po jakimś czasie się do niego przyzwyczajają i coraz mniej działa. Nie jestem zadowolona w pełni ponieważ szukam czegoś żeby loki były ładne nie tylko po myciu. Po przebudzeniu nie odświeża loków wręcz przeciwnie im więcej go nakładam tym gorzej to wygląda. Pod wpływem wilgoci robi się oczywiście siano.Super produkt ale tylko na wieczorowe wyjścia. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie, prawie cały użyty
  • 22 lutego 2011 o 13:52
    Niestety nie...
    Zachwycona recenzjami produktu bez namysłu poleciałam zakupić to cudo... niestety baardzo się rozczarowałam. :( Skleja włosy i pozostawia je niezmiernie sztywne. Rzeczywiście, podkreśla skręt ale włosy są okropne w dotyku i posklejane. ;/ Plus za niezwykłą wydajność produktu - końca nie widać nawet przy codziennym używaniu. Zdecydowanie bardziej polecam odżywkę bez spłukiwania z tej samej serii - Tigi Catwalk Curl Rock Leave In Conditioner. Cena taka sama, a włosy miękkie i ładnie ułożone. :) Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 (150 ml)
  • 22 stycznia 2011 o 9:55
    e tam
    bardzo ładnie pachnie, wygodne opakowanie. Zapobiega puszeniu... o tak zapobiega Właściwie ten krem zapobiega wszystkiemu. Próbowałam używać na różne sposoby, ale zawsze kończy się w jeden sposób: włosy są posklejane, pokryte jakby skorupką i wyglądają coś jak dredy. Nie wspominając o tym że nie ma żadnego skrętu, są wyprostowane, a to się jeszcze nie udało żadnemu specyfikowi na prostowanie (w czasach gdy mi na tym zależało). A nie nakładam za dużo (pół kropli na włosy do pasa to chyba nie szaleństwo). Gdyby był to kosmetyk ziai za 5 zł to ok, ale to kosztuje chyba ok. 50 zł? kupiłam w tk maxx za 35. Używam tego produktu od: miesiącaIlość zużytych opakowań: zaczęte jedno, stoi i się kurzy Daję 2 gwiazdki za zapach, opakowanie i to, że jeśli ktoś lubi zapychać włosy silikonami, a znam takich ludzi sporo, to ten kosmetyk spełnia swoje zadanie.