Fa The Wild Freshness, Youth Resource (Źródło Młodości)

Marilyn
    20 czerwca 2005 o 0:43
    super
    Bardzo lubię zele Fa. Rano potrzebuję czegos co mnie obudzi i tu najlepiej sprawdza się zel mandarynkowy, choc wyraznie czuje w nim orzezwiającą pomarańczę. Jest tani, wydajny, dobrze sie pieni no i pachnie tak, że mam od razu dobry humor:)
  • 19 maja 2005 o 19:19
    może być
    A ja mam aktualnie wersję sensitive i jestem w miarę zadowolona, fajnie pachnie, porządnie sie pieni, dobrze myje, nawilżać to raczej nie nawilża, ale na pewno nie wysusza (ale i tak zawsze użuwam po kąpieli balsamu, wiec mniejsza z tym, nie czepiam się). Fajny żelik za przystepną cenę. Generalnie może
  • 19 maja 2005 o 19:11
    drugi budzik ;)
    Żel, jak żel można powiedzieć - pieni się i myje. Dodatkowo nie wysusza. Czyli wszystko w normie. Poza zapachem. Bo zapach jest świetny! Miałam wersję mandarynkową. Do końca tymi owocami to nie pachniało ale nie szkodzi. Świetnie rano budził i, co najprzyjemniejsze, zostawiał na skórze trochę swojego zapachu. Ale na ciele pachniał już inaczej. Mmmm, czasami myłam nim ręce i wąchałam ;) naprawdę urzekł mnie. Do ideału troszkę mu brakuje, mógłby lepiej się pienić i leciutko nawilżać. Ale i tak kupię jeszcze raz, żeby się wąchać ;). a, co :) Dodatkowo przypomina mi ostatnie, fantastyczne ferie, bo miałam go wtedy ze sobą :)
    wanilla
    28 stycznia 2005 o 7:00
    jeszcze się zobaczy
    Oceniam wersję jasnozieloną. Po pierwsze zapach, jakiś taki dziwny, nie spotkałam sie nigdy z takim.Użyłam go 3 razy i dałam do uzytku 'rodzinnego'. Skóra była po nim nawilżona, dobrze się pieni, jakis czas pachnie po nim ciało. Zuzyłam ok 1 cm. z buteli, spróbuję z inną wersją zapachowa bo ta mnie męczy :] jeśli będzie lepszy/gorszy uaktualnie opinię :)
    Vanilla
    16 listopada 2004 o 21:45
    bardzo fajny żel ! :)
    Bardzo fajny żel! :) A co w nim najfajniejsze to zapach. Intensywny, wyraźny zapach. Oczywiście, najwyraźniej go czuć podczas kąpieli, potem już mniej, ale nadal! Mam wersję zieloną "Źródło młodości" z białą herbatą i olejkami cyprysowymi (bardzo zachęcające opakowanie:) Pachnie nadzwyczajnie, bardzo podobnie do perfum mojej kolezanki, a to już coś, prawda? ;) Super konsystencja gęsta, ale dosyć lejąca... w sumie fantastycznie się nim myje i .. niestety, błyskawicznie znika z butelki ;) Cena niewygórowana, chociaż za tak błyskawiczne ubywanie powienien kosztować mniej;) Moja skórę nie wysuszył, żadnej szkody jej nie wyrządził wiec.. polecam ten właśnie, bo innych nie używałam. Używam tego kosmetyku od jakiegoś czasu ilość zużytych opakowań: zaczęłam drugie