Avon Aqua, Sensitive Body Lotion (Balsam do ciała do skóry wrażliwej)

• km
    km
    6 listopada 2004 o 15:12
    kicha
    okropny jak dla mnie sam zapach mnie skutecznie od niego odstrasza... poza tym na opakowaniu mozna sobie palce polamac... Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań: ... Recenzja: ...
  • 22 marca 2004 o 17:14
    taki sobie
    Bardzo mocno pachnie,mi akurat to nie przeszkadzało, ale wolę kiedy kosmetyki pielęgnacyjne nie pachną aż tak intensywnie, używałam go latem, kiedy się spaliłam na słońcu, przynosił ulgę, ale byłam leppka po jego nałożeniu, trudno go wycisnąć, nie kupiłam go nigdy więcej.
  • 31 sierpnia 2003 o 18:15
    koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kiedy on się skończy???!!! Butelka ok ale wycisnąć coś z niej to tragedia!!!:( Zapach ochydny, ledwie nawilza, męczę go juz trzeci miesiąc i jeszcze nie koniec :( chyba go wywalę po prostu.:DIlość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 29 stycznia 2003 o 17:24
    może być...
    Wydajny, całkiem ładnie nawilża, przyjemny zapach... Jednak jak dla mnie za rzadka konsystencja i niewygodne opakowanie. Całkiem możliwe, że kiedyś jeszcze go kupię, ale na razie "chodzą" za mną balsamy o zapchu owocowym...
    Cler
    22 grudnia 2002 o 18:19
    niezły
    Używałam tego balsamu spory kawałek czasu i raczej dobrze go wspominam. Zapach mi się podobał, konsystencja OK (wolę taką niż gęstą) no i szybko się wchłaniał. Minus za brak dozownika.