Floslek Seria Wybielająca, Krem wybielający przebarwienia

• 2 listopada 2013 o 22:55
    Najgorzej wydane pieniądze
    Kupiłam ten produkt, gdy po wakacjach dorobiłam się przebarwień na dłoniach. Zachęcona przez panią ekspedientkę kupiłam go. Niestety ten produkt nie robi po prostu nic! Po 4 tygodniach, gdy powinnam zauważyć poprawę, moje przebarwienia wyglądały tak samo strasznie. Używam tego produktu od: 4 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 niedokończone
  • 24 stycznia 2013 o 13:37
    fajniutki
    kremik jest fajny jak wyskoczy krotska po ktorej pozostaje ranka szybciej mozna pozbyc sie strupka ułatwia gojenie krostek lekko rozjasnia plamki czerwone po krotkach ale tylko do pewnego etapu pozniej juz nic nie pomaga i pozostaja rozowe moja skora niestety dlugo sie goi i slad po krostce pozostaje na bardzo dlugo ten krem sprawdza sie jednal bede szukac czegos bardziej skutecznie rozjasniajacego przebrwienia Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Ingran
    30 grudnia 2011 o 14:45
    Tłuściak
    Kupując ten krem miałam nadzieję, że usunie on moją pamiątkę z wakacji w postaci brązowatych plam w okolicach czoła i ust. Niestety - nie usunął. Miałam wrażenie, że krem w ogóle się nie wchłaniał. Jego megatłusta konsystencja zalegała mi na twarzy uniemożliwiając nałożenie podkładu. Krem okropnie mnie zapchał, czego rezultatem był wysyp krostek, bolących grudek i zaskórników. Po 1,5 miesiąca stosowania dałam sobie spokój i odstawiłam ten tłusty zapychacz. Używam tego produktu od: już nie używam. Na szczęście. Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    quench
    31 lipca 2010 o 22:18
    doesn't work
    Mam delikatne plamki pigmentacyjne na buzi oraz nierównomierne jej ubarwienie - w okolicy warg i czoła skóra jest zdecydowanie bardziej żółta niż na szyi, szczęce czy policzkach. Kupiłam ten krem z nadzieją na wyrównanie pigmentacji. Krem stosowałam 2 razy dziennie przez 2 miesiące (opakowanie starcza na miesiąc, zaopatrzyłam się więc w 2). I co? I nic. Absolutnie nic. Plamki jak były, tak i są, nierównomiernie zabarwienie skóry nadal się utrzymuje.Liczyłam chociaż na rozjaśnienie skóry, ale słowo daje, że zwyczajny ogórkowy tonik Ziaji spisywał się lepiej niż ten specyfik. Krem ma delikatną konsystencję, wchłania sie w moim przypadku po ok 15 minutach, pozostawiając lekki film na twarzy. Całkiem nieźle nawilża. Niestety - zapycha też pory i "kłóci się" z filtrami. Po nałożeniu można odczuwać lekkie szczypanie, ale nie jest to regułą. Ma ładny zapach. Ogólnie - radzę rozejrzeć się za czymś innym. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:2
    ninaad
    21 listopada 2007 o 7:44
    całkiem całkiem
    Krem stosowałam wg zaleceń producenta v- przez miesiąc, 2 razy dziennie, łącznie z tonikiem z tej samej seriiNa początku stosowania kremu moja dość wrażliwa skóra była leciutko zaróżowiona i po nałożeniu kosmetyku czuć było lekkie pieczenie- po kilku dniach skóra się przyzwyczaiła i bylo już ok. Trochę zbyt tlusta konsystencja- krem niezbyt dobrze się wchłania. Efekty działania kremu na twarzy zauważylam głównie poprzez wyraźne rozjaśnienie jej kolorytu- niestety zeszła cała opalenizna :P. Ze śladami po trądziku radzi sobie kiepsko- tylko nieznacznie je rozjaśnia. Kosmetyk stosowałam również na kolana i łokcie- ściemniałe od ciągłych ran i strupów z dzieciństwa- i tu miłe zaskoczenie- skóra na moich czarnych prawie łokciach wyraźnie się rozjaśniła- łokcie mają już kolor podobny do innych partii ciała :) Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:1