Avon Naturals, Chłodzący żel pod oczy

• 11 sierpnia 2007 o 23:36
    I co ja mam z nim zrobić?
    Dostałam go gratis do zamówienia na allegro i tak jak go dostałam za nic, tak równie dobrze mogłabym go nie dostawać. Oszczędziłoby mi to nerwów i miejsca w szufladzie. Kilka razy się nim maznęłam i cóż mogę rzec? Jedyne co robi to chłodzi :rolleyes: Bo ani nie nawilży, ani się wchłonie, ani wygładzi :confused: Cudów nie oczekiwałam, ale chyba mam prawo zażądać od kremu (szczególnie pod oczy) żeby się wchłonął... Na dodatek się klei. Równie dobrze mógłby być do stóp, albo do włosów. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: wymęczona 1/4
  • 12 czerwca 2005 o 13:29
    a fuj!
    Używałam dawno temu, jednak pamiętam, że był beznadziejny, nie robił praktycznie nic; ani nie nawilżał, ani nie napinał, ani nie chłodził. Jakiegokolwiek działania brak! Mazidło do niczego! Nie polecam. Nie jest drogi, ale nawet szkoda wydać na niego te kilka złoty, bo nie robi kompletnie nic i juz.
  • 12 maja 2005 o 20:13
    a sioooooo
    badziew okropny, nie nawilża, nie chłodzi, nie... nic nie robi! Wysycha a nie wchłania się! Lepi się! Czasami podrażnia skórę, wysusza, okropieństwo! :( Nie chciałabym już tego nawet za darmo, brrrrr
    justa79
    3 grudnia 2004 o 14:21
    dobry żel chłodzący
    Nie wiem, skąd tak negatywne opinie - przecież to nie jest krem przeciwzmarszczkowy czy obiecujący inne cuda, tylko delikatny żel do młodej skóry. Dobrze nawilża i chłodzi, można go stosować też tuż pod linią brwi, co się sprawdza znakomicie przy oczach zmęczonych komputerem. Swoje zadania dobrze spełnia. Nie spełnia tego, czego nie obiecuje ;) Idealny jako pierwszy krem pod oczy dla młodych dziewczyn. Ilość zużytych opakowań: 1
    *mysia*
    23 października 2004 o 9:07
    dobry
    Naprawdę nie rozumiem dlaczgo takie złe recenzje? Już po kilki zastosowaniach zauważyłam znaczną poprawę moich oczu. Wyrażne wygładzenie, zmniejszony obrzęk...rozprawił się z tym co chciałam za go cenię i polecam.