Goldwell Trendline, Shine Spray (Nabłyszczający spray do włosów)

hecate
    1 sierpnia 2008 o 21:28
    na spiete wlosy
    Zostawil mi to cudo fryzjer. Mam wlosy raczej cienkie, proste. Nienawidze ulizanych fryzur i zawsze wlosie sobie raczej tak czy inaczej robie puszyste. Jednak posidajac nowa fryzurke skusilam sie na zastosowanie tegos specyfiku na moje luzno puszczone wlosy. Zgodnie z zaleceniem pryskalam ze sporej odleglosi, odleglosci wyciagnietej reki. Tylko male 2 psiki by jedynie chmurka kosmetyku osiadla na wlosach. I osiadla. I myslalam, ze wtedy nerwicy dostane kiedy wlosy mi oklaply, byly lsniace, proste i przylepione do glowy. Nie wiem czy wygladalo to zle ale ja sie czulam strasznie. Odstawilam w kat. Ostatnio jednak dalam kolejna szanse, ale tylko kiedy wlosy wiaze w kuc lub koczek. Wtedy spisuje sie swietnie. Wlosy mi lsnia, wygladaja zdrowo. I jak dla mnie to moze byc jedyne zastosowanie tego kosmetyku. Zwlaszcza dla cienkowlosych. Co do czestszego mycia - ja i tak myje codziennie. Raczej nie kupie wiecej z wlasnej woli. Używam tego produktu od: ponad miesiac, ostatnio codziennie Ilość zużytych opakowań: 1sze
    dotka25
    28 maja 2008 o 22:36
    Super
    Nabłyszczacz spełnia swoją funkcję. Nie wolni z nim przesadzić bo wtedy konieczne szybkie mycie głowy. Ale przy oszczędnej aplikacji SUPER:) Włosy wyglądają naturalnie, zdrowo, na nawilżone. Stają się jakby "lejące". Przyjemnie pachnie. Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:3
    abw
    27 października 2007 o 11:30
    FAJNY TYLKO PIERWSZEGO DNIA
    Drogie wizażanki to nie jest produkt dla osob ktore myja wlosy rzadziej niz codziennie. Po prostu tak masakrycznie przetłuszcza moje suche włosy że nie jestem wstanie wyjść nastepnego dnia inaczej niz w koku. A efekt pierwszego dnia jest super! Nie bede myc wlosow codziennie, efekt nie jest tego wart. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1
    musscat
    29 sierpnia 2007 o 10:43
    kiepski
    Nie lubię go,bo jest zbyt tlusty.Mam go ponad rok i nie mogę przebrnąć przez jedno (w sumie nieduże) opakowanie tego sprayu. Staram się używać minimalne ilości a włosy zamiast nabierać cudownego blasku wyglądają jakby potrzebowaly mycia :( Próbowałam na rózne sposoby: na wilgotne wlosy, w trakcie suszenia suszarką, przed prostowaniem, po prostowaniu i efekt zawsze jest taki sam- wlosy wyglądają na tłuste :( Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1
    centus
    11 sierpnia 2006 o 13:27
    niestety obciąża
    Dość dobry nabłyszczacz. raczej do użytku wieczorowego. Pięknie pachnie i za to dodaję gwiazdkę, lubię kiedy mi włosy nim pachną :) Niestety natłuszcza wyraźnie włosy, co przy wilgotnej pogodzie powoduje efekt, tłustych nieświeżych strąków. Myślę, że z tego powodu nie nadaje się do wlosów delikatnych. Używam tego produktu od: 1 opakowanie Ilość zużytych opakowań: 1