Tusze i tinty do brwi

Estee Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint Koloryzujący żel do brwi

• 22 kwietnia 2019 o 21:47
    Cudowny i idealny
    Tego tuszu do brwi używałam jakoś dwa lata temu.Miałam kolor najciemniejszy.Wyglądał pięknie na moich brwiach,jest trwały i nie obsypuje się.Jedyny minus to cena i wydajność niestety,starczył mi na nie całe 2 miesiące.Gdy mi się skończył,postanowiłam nie wyrzucać tego opakowania,bo szczoteczka tego tuszu jest idealna do aplikowania na brwi.Postanowiłam poszukać czegoś tańszego,a efekt taki sam!Cały czas używam tej szczoteczki,bo większość tańszych tuszy do brwi ma te wielkie szczotki, które absolutnie nie nadają się do brwi.Polecam kupić ten kosmetyk,a gdy się skończy warto zachować opakowanie i szczoteczkę,bo efekt można uzyskać taki sam z inna konsystencją,polecam.
  • 22 lutego 2018 o 22:55
    Nieprzyjemny w aplikacji
    -z radością wykończyłam ten kosmetyk, a dobrych nie wykańczam z radością, -miałam już wiele żeli do brwi i nigdy aplikacja nie była tak bolesna jak w przypadku tego, -szczoteczka jest tak twarda, że aplikowanie sprawia realny ból, nigdy więcej! -to nie jest produkt wart swojej ceny, jak każdy inny żel do brwi, -jasny kolor daje lekko zielonkawy kolor pod pewnym kątem, -zaskakująco szybko się skończył, ale nie jest mi przykro z tego powodu, -zero porównania do Benefitu, +ładne opakowanie, dosyć luksusowe, +ładny zapach produktu, +nie ma problemu z dostępnością, +trzyma się cały dzień, +ujarzmia włoski Jest to dobry żel, ale nic za co warto byłoby zapłacić taką kwotę. Dodatkowo szczoteczka jest wyjątkowo twarda.
  • 15 października 2016 o 13:16
    jest ok
    Posiadam odcień 03 Brunette i jest on bardzo dobrze dobrany do koloru moich brwi. Tusz ten dostałam w prezencie, sama sięgnęłabym raczej po coś z bogatej oferty Benefitu, ale skoro mi się trafił to czemu nie. Nasze początki były dość trudne. Nakładałam za dużo tuszu przez co brwi wyglądały dość grubo i nieładnie. Dopiero po jakimś czasie nauczyłam się prawidłowej aplikacji. Sekret tkwi w tym, żeby delikatnie dotykać brwi a nie skóry. Brawo za trwałość, brwi są ujarzmione, pięknie podkreślone, nic się nie osypuje, nie ma też grudek na naszych brwiach. Benefit sprawdza się u mnie lepiej, (a może po prostu mam większą słabość do tej marki), ale to dobry produkt warty przetestowania.
    Odonate
    14 kwietnia 2016 o 13:31
    Fajna sprawa
    Mam kolor 02 Light Brunette. Z góry pragnę nadmienić, że nie jestem wielką specjalistką od stylizacji brwi. Najchętniej zostawiłabym je same sobie. Nie kupiłabym nigdy tego produktu, gdyby pani w Sephorze nie użyła go na moich brwiach. Widząc efekt, oraz to, jak łatwy jest ten produkt w użyciu skusiłam się i nie żałuję. Żel w bardzo szybki sposób pozwala ułożyć brwi i dodać im nieco koloru i objętości. Ma zatopione włókienka, które się przyczepiają do włosków i optycznie zagęszczają brwi. Trzeba tylko nakładać go lekką ręką. Efekt utrwalenia utrzymuje się aż do zmycia. Żel jest wodoodporny i spokojnie wytrzyma imprezę z tańcami, choćby się po twarzy pot lał strumieniami. Opakowanie jest malutkie (w sam raz, żeby zdążyć wykorzystać produkt zanim stanie się niezdatny do użytku), zgrabne i ładne, jak na luksusowy produkt przystało. Bardzo gorąco polecam.

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi