Tusze i tinty do brwi

NYX Professional Makeup Thick It. Stick It! Brow Mascara Maskara do brwi

NYX Professional Makeup Thick it Stick it Żel do Brwi 06 Brunette
NYX Thick It. Stick It! Maskara do brwi Taupe Taupe NYX 7 ml
NYX Professional Makeup Thick It. Stick It.

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 stycznia 2025 o 11:42
    Make up no make up
    Jestem posiadaczką bardzo jasnych, wręcz przezroczystych brwi. Od lat kupuje tego typu kosmetyki aby podkoloryzować włoski gdy zapomni mi się zrobić henny. Produkt nazwałabym po prostu tuszem do brwi z włóknami, które zagęszczają brwi. Efekt na brwiach jest bardzo naturalny ale pigment bardzo dobry. Przy odrobinie uważności nie upaćkamy się wokoło. Używam go zarówno solo jak i na kredkę do brwi. W kategorii utrwalenia, czy też ujarzmienia niesfornych włosków raczej wypada słabo. Szczoteczka jest lekko strzelista i precyzyjna. Opakowanie bardzo przyjazne podróżowaniu. Mam kolor brunette, który całkiem dobrze wygląda do rudych włosów, nie jest jednak na tyle ciepły jakbym chciała. Tego kosmetyku używam już pół roku, praktycznie codziennie. Jest to moje pierwsze opakowanie i prawdopodobnie kupię ponownie jak będzie promka. Myślę że jest wart wypróbowania.
    Zalety:
    • gama kolorystyczna
    • łatwość aplikacji
    • naturalny, elegancki efekt
    • precyzyjny aplikator
  • 1 września 2024 o 20:01
    Brazowy tusz do brwi
    Ma cieniutka szczoteczke, latwo sie nia maluje brwi , wygladaja fajnie brazowe, przycoemniaja jasniejsze i zakrywaja siwe, dlugo wytrzymuja umalowane na imprezie przez noc
    Zalety:
    • Super barwi brwi
  • 24 sierpnia 2024 o 16:29
    Polecam!
    Mam średnio gęste brwi, a przez tłustą skórę henna szybko mi się wypłukuje. Tym produktem jestem w stanie je zagęścić i ułożyć tak jak chce. Brwi są ujarzmione, pogrubione i zagęszczone, a efekt wygląda bardzo naturalnie.
    Zalety:
    • Faktyczne zagęszczenie
    • Brwi trzymają się cały dzień
    • Naturalnie wyglądający efekt
  • 2 lipca 2024 o 13:42
    Dla naturalnego looku
    Co prawda wtopiłam z wyborem koloru i wzięłam sobie za jasny kolor ale to są sytuacje, które się zdarzają gdy kupimy coś online. Żel ma fajną poręczną tubkę z której wykręcamy szczoteczkę z krótką solidnie zrobioną i wygodną spiralką. Obsługa nie jest żadną trudnością i nie wymaga nadzwyczajnych zdolności, więc używanie nie powinno sprawić nikomu problemu. Żel wypełnia nasze brwi alew bardzo, bardzo naturalny i minimalny sposób i fajnie je utrwala ale nie na mur beton. Do codziennych makijaży sprawdzi się według mnie idealnie bo daje bardzo fajny naturalny efekt a nie przerysowany. O dziwo tubka starcza na długo i zachowuje swoje właściwości nawet po dłuższym czasie. Ja używam żel tylko w zimę ze względu na źle dobrany kolor, przez który nie mogę go używać po prostu latem bo. Wydaje mi się że sprawdzi się u większości ale jako pomagacz a nie produkt stricte do utrwalenia i do wypełnienia bo według mnie to są za duże słowa. Jaką maskara jestem zadowolona.
  • 13 czerwca 2024 o 10:52
    Poprawny produkt
    Widziałam wiele pozytywnych opinii na temat tego produktu, więc postanowiłam go kupić i sie nie zawiodłam. Produkt zawiera mikrowłókna, które maja na celu zwiększyć optycznie gęstość naszych brwi, posiada precyzyjna szczoteczke, świetną do nadawania ksztaltu a takze przyjemne opakowanie, dzieki któremu produkt w nim nie marnuje się i mamy latwy dostęp nawet do resztek produktu. Maskara nie pozostawia świecącego wykończenia,nie klei się i nie bieli co uważam za ogromy plus, a dodatkowo wygląda na brwiach bardzo naturalnie.
    Zalety:
    • Nie bieli
    • Nie wyświetla sie
    • Pozostawia naturalny efekt
    • Zwiększa objętość
    Wady:
    • Czasami szczoteczką jest zbyt obklejona produktem

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi