Tusze i tinty do brwi

Golden Rose Brow Color Tinted Eyebrow Mascara Przyciemniająca mascara do brwi

Golden Rose Przyciemniająca Maskara do Brwi 02 4,2ml
Golden Rose Brow Color Tinted Maskara do Brwi 07

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 stycznia 2024 o 18:37
    Mam już drugą sztukę tej maskary :)
    Już jakiś czas temu kupiłam tę maskarę w kolorze 03 (zdj 1 i 2). Jest on pośredni i dosyć chłodny, więc dopasował się do mojej urody (miałam wtedy na głowie albo swój szary kolor włosów albo blond sombre). Produkt dosyć dobrze trzyma się na brwiach w ciągu dnia, pokrywa włoski kolorem i je układa. Daje efekt optycznie pogrubionych i matowych brwi. Jeśli nie lubicie zbyt idealnych, instagramowych brwi jak od linijki, ale wolicie bardziej naturalny, spontaniczny i romantyczny look to ten produkt spełni te oczekiwania. (Brwi zrobione tym produktem + zaróżowione policzki, usta i powieki to mój ulubiony sposób na odmłodzenie się makijażem). Trzeba jednak uważać, by nie nałożyć za dużo produktu (co zobaczycie na dołączonych zdjęciach), bo wyjdzie za mocno, nierówno albo się zgrudkuje na brwiach. Jak ktoś nie ma wprawy w używaniu maskary do brwi to ten produkt może być trudny w obsłudze. Dzisiaj kupiłam drugi egzemplarz tej maskary, po tym jak w całej galerii handlowej nie było odcienia, który pasowałby do moich nowych, miedzianych włosów. Moje brwi są ciemne, więc wypełnianie luk cieniem, pisakiem itd nie wyglądałoby dobrze. Ta maskara spełniła swoją rolę i wkońcu brwi zgadzają się z włosami. Właściwy kolor 02 (ciepły, jasny brąz, zdj. 3 i 4) doradziła mi sprzedająca.
    Zalety:
    • produkt na którym można polegać
    • duży i różnorodny wybór kolorów (to dotyczy zresztą wszystkich produktów do brwi od GR)
    • można go kupić na stoisku, gdzie ktoś pomoże dobrać odcień
    • matowy
    • efekt pogrubienia
    • zdyscyplinowanie brwi
    • kosztował tylko 18 zł
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • łatwo z nim przesadzić i zrobić sobie brzydkie brwi
  • 8 grudnia 2023 o 18:17
    Jest spoko, plus za ten optyczny efekt zagęszczenia brwi
    Mascara do brwi to dla mnie codzienny element makijażu, moje naturalne brwi cóż szkoda gadać, dlatego mam zrobiony permanentny ale i tak codziennie podkreślam włoski tak by choć optycznie było ich więcej. Od dawna chciałam wypróbować tą mascarę. Kupiłam w drogerii onlajn, nie pamiętam ale kosztowała w graniach kilkunastu złotych, więc ok. Jeśli chodzi o opakowanie to jest małe, smukłe w kolorze granatowym. Szczoteczka jest lekko stożkowym kształcie i ma sporo włosków. W kwestii aplikacja ta szczoteczka bardzo mi się sprawdza, nie brudziła skóry podczas używania, dobrze wyczesywała włoski, nie zostawiała grudek, nie sklejała włosków. Mam kolor 01 i szczerze jest na moje włoski odrobinę za jasny, słabo je przyciemnia ale zależało mi na chłodnej tonacji dlatego poszłam w ten kolor, zwłaszcza, że już 02 wpada w tak ciepły rudawy ton, że jest totalnie nie dla mnie. Planuję zakup tego tinta jeszcze w kolorze 03 choć obawiam się, że może być za ciemny ale ma chłodny ton, dlatego spróbuję. Pod względem efektów, ten tint rzeczywiście podkreśla włoski kolorem (mimo, że dla mnie nieco za jasnym, to jednak), ładnie też optycznie 'podbija gęstość' włosków, wydaje się, że jest ich więcej. Podoba mi się też, że ten tint ma takie lekko pudrowe wykończenie, podobnie jak w maskarze do brwi ABH. Ogólnie to bardzo spoko wygląda. Podczas noszenia w ciągu dnia nie kruszył się i nie osypywał, włoski nadal były lekko podkreślone w sumie aż do wieczora. Ten tint bardzo lekko utrwala brwi, ja swoich brwi nie mam zbyt gęstych więc mocnego utrwalenia nigdy nie potrzebowałam, ale ten efekt 'puszystości' brwi jaki zostawia mi odpowiada. Podsumowując fajny, miło mi się go używa. Nie mam do czego się czepiać pod względem aplikacji i użytkowania. Skuszę się jeszcze na ten odcień 03, może będzie w sam raz. Ogólnie jeśli komuś zależy na podkreśleniu brwi, lekkim i naturalnym efekcie zagęszczenia to polecam.
    Zalety:
    • spoko aplikacja, szczoteczka nie brudzi skóry, łatwo i bez problemu przeciąga się nią włoski. Ma gęste włosie, ładnie tuszuje każdy włosek.
    • rzeczywiście przyciemnia, choć u mnie z kolorem 01 efekt był bardzo delikatny, dla mnie osobiście aż za.
    • dodaje brwiom lekkiej gęstości i optycznej puszystości
    • nie osypywała się w trakcie dnia
    Drogeria Cocolita.pl
    aoida
    2 czerwca 2023 o 22:04
    Nie dla mnie
    Chciałabym ocenić obiektywnie ten produkt, ale po prostu nie przepadam za tego typu produktami. Wolę żele utrwalające albo pomady, kredki, cienie. Problem z mascarami do brwi mam taki, że nie mam za bardzo kontroli nad wyglądem brwi, łatwo się można uciapać i nie ma ani kształtu, ani utrwalenia. Szczoteczka była fajna, mała i precyzyjna, a odcienie twarzowe. Nie kupię ponownie, ale nie uważam, że to zły produkt, po prostu nie dla mnie.
    Zalety:
    • szczoteczka
    • odcienie
    Wady:
    • brak kontroli na kształtem brwi
    • łatwo można się uciapać
  • 21 marca 2023 o 11:14
    Świetny kosmetyk
    Tusz do brwi od Golden Rose w pełni spełnia moje oczekiwania. Ma niewielką szczoteczkę, która nabiera odpowiednią ilość tuszu i dobrze rozczesuje brwi. Nie robi grudek i nie skleja brwi, choć oczywiście, jak z każdym kosmetykiem (zwłaszcza tuszem) można nabrać jego za dużą ilość. Brwi są lekko przyciemnione, ale nie za bardzo, efekt jest naturalny (choć widoczny, nie określiłabym go jako jakiś bardzo minimalistyczny). Ułożone brwi dobrze trzymają się cały dzień, nic się nie kruszy, nie brudzi. Nie ma też problemów z demakijażem czy z podrażnieniami skóry. Polecam!
    Zalety:
    • Nie brudzi, nie kruszy się
    • Dobrze rozczesuje i pokrywa brwi
    • Brak podrażnień skóry
    • Ładny, nie zbyt mocny, choć widoczny efekt
  • 4 czerwca 2022 o 9:03
    Mascara pozwalająca na szybki i łatwy makijaż brwi
    Gdyby była wodoodporna byłaby moim hitem, niemniej producent tego nie obiecuje. Mascara ma niewielką szczoteczkę przez co łatwo nią wykonać makijaż brwi. Większe szczoteczki są kłopotliwe - łatwiej nimi wyjechać poza kontur brwi, co wymaga poprawek przedłużając czas makijażu. Tym produktem można wykonać makijaż szybko i sprawnie. Polecam go osobom początkującym i tym, które nie lubią poświęcać na niego wiele czasu. Polecam go także osobom oczekującym naturalnego efektu. Brwi stają się pokryte kolorem, a niewielkie ubytki zakryte. Bez karykaturalnego, dramatycznego efektu, jaki można sobie zafundować np. niektórymi pomadami do brwi. Mascara jest lekka, niewyczuwalna na brwiach, nie tworzy skorupy ani ich nie skleja. Gama kolorystyczna jest spora, od odcieni jasnych po ciemne, w tonacjach bardziej ciepłych i chłodnych, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Dla blondynek polecam odcień 01 chłodny lub 02 ciepły. Utrzymuje się od nałożenia aż do zmycia w normalnych warunkach, łatwo się zmywa hydrolatem, płynem micelarnym lub olejem. Niestety nie jest wodoodporna, więc na deszcz się nie nadaje. Wydajność oceniam jako przeciętną.
    Zalety:
    • Gama kolorów
    • Pigmentacja
    • Mała szczoteczka
    • Łatwość aplikacji

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi