Estee Lauder Aeromatte Ultralucent Pressed Powder (Puder prasowany)

• 4 sierpnia 2015 o 12:36
    Bardzo dobry puder!
    Produkt niemal idealny. Daje ładne i naturalne wykończenie - jest to mat ale nie płaski. Opakowanie jest bardzo eleganckie i niesamowicie solidne, puszek dołączony NIEZNISZCZALNY i bardzo dobry do poprawek. Jedyny minus to wydajność i cena. Gdyby cena nie była dla mnie kryterium ograniczającym to na pewno wracałabym do niego częściej. Używam tego produktu od: 6 lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 pełne
  • 9 stycznia 2013 o 17:13
    niewidzialny
    Puder kupiłam przez allegro, w okrągłym opakowaniu. Miałam nadzieję, że będzie matowił skórę i jednocześnie nie będzie widoczny. Ta obietnica została spełniona w 100%. Jest niebywale lekki, można miziać się nim kilka razy w ciągu dnia i nie osadza się na włoskach, nie waży się, nie zatyka porów, nie robi cakey face. Nie wysusza skóry, nie podkreśla suchych skórek. Jest niewidzialny. Bardzo udany produkt. Używam odcienia najjaśniejszego "transparent 1W", który idealnie wtapia się w kolor skóry. Jeżeli ktoś tak jak ja lubi, żeby puder był niewidoczny a jednocześnie działał matująco to polecam ten produkt. Nie można zrobić sobie nim krzywdy. Puszek dołączony do pudru jest również bardzo dobry. Próbowałam używać pędzla, ale nabierał za mało pudru i nie było żadnego efektu matującego. Natomiast puszek nabiera idealną ilość tego niewidzialnego pudru i nakłada na skórę idealną woalkę matującą. Ten puder nic nie kryje, więc dla miłośniczek choćby minimalnego krycia i ujednolicenia kolorystycznego cery to będzie bardzo zły wybór. Ja jestem "kolorowa" -ponieważ na policzkach mam czerwone plamki potrądzikowe i dlatego rano bezpośrednio na bazę stosuję na policzki inny kryjący puder w kamieniu - mineralny. Na strefę T nakładam La Prairie sypki a TEN puder stosuję na calą twarz poza domem i nawet róż na policzkach nie blaknie pod nim. Więc działa i jest niewidoczny - czyli jak dla mnie najlepsze połączenie kosmetycznych możliwości. Mam podobnie działającą wersję tego pudru - tylko za 17 pln, więc uważam, że jest trochę za drogi, ale chciałam spróbować... Polecam ten puder chociażby do spróbowania. Bo uważam, ze warto. Myśle, że do ładnej cery bez przebarwień lub dla osób, które akceptują swoje przebarwienia i naturalny wygląd jest dla nich ważniejszy od idealniej kolorystycznie skóry, która nie oddycha pod toną tapety - to będzie trafiony wybór. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
    Shingo
    24 września 2012 o 14:49
    Ideał
    To najlepszy puder, jakiego kiedykolwiek uzywalam. Wszystkie obietnice producenta zostaly spelnione: lekka, kremowa konsystencja przy nakładaniu, uczucie jedwabistej, lekko kryjącej powłoki na skórze oraz wrazenie \'dobrego natlenienia\'. Po uzyciu jest niewidoczny na twarzy, za to daje jedwabiste wykonczenie makijazu. Wydajnosc jest oszalamiajaca, a do tego na prawde luksusowy wyglad. Nie ma sie do czego przyczepic. Zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno standardowe
  • 10 września 2012 o 22:27
    pierwsze wrażenie OK
    Potrzebowałam (szybko) prasowanego pudru w eleganckiej puderniczce, który nie wysuszałby mi suchej ostatnio skóry. Stary Benefit się już kończył i rozlatywał, wcześniej zaliczyłam ileś opakowań Creme Puff Max Factor, ale te nie miały lusterka. W Sephorze na pierwszą linię wysunęła się konsultantka Clinique. Jestem cała za pudrami sypkimi Clinique (mam już bodaj trzecie opakowanie), ale puder prasowany tej firmy jest obleczony w coś zielonkawego i wg mnie ohydnego. Z Diora nie było mojego odcienia. Wreszcie trafiłam do konsultantki Estee Lauder, która kiedyś dobrała mi krem BB tej firmy. Ponieważ krem mi bardzo odpowiada, stwierdziłam, że zaryzykuję i kupię puder. Okrągła puderniczka, choć wykonana z plastiku, jest naprawdę ładna - nadaje się do wieczorowej torebki (o to chodziło). Puder wewnątrz jest ładnie sprasowany w logo firmy. Trochę brak patentu z Benefita (oddzielna "szufladka" na gąbeczkę), dlatego nie wyrzuciłam folii oddzielającej gąbkę od pudru. Puder określany jako bezzapachowy jednak zapaszek ma - w mojej ocenie niemiły. Fakt, nie powąchałam przed zakupem, bo nie pomyślałam, że pudry też trzeba ;) (Jak do tej pory wącham tylko błyszczyki, szminki i fluidy). Bardzo miło się go nakłada - miękko i aksamitnie, choć mam wrażenie, że jest dość suchy (wcale nie nakłada się łatwo na gąbeczkę). Ładnie matuje, kryć - nie kryje. Jednak stosuję go tylko do poprawek w ciągu dnia. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Coco_S
    31 sierpnia 2012 o 14:50
    Moj puder idealny
    Jest on moim ulubionym i idealnym dla mnie pudrem. Mam problemy z cera, kilka niespodzianek do ukrycia, delikatne przebarwienia. On wszystko zakryl, wyrownal koloryt skory, zmatowil (na kilka godzin !), nie stworzyl efektu maski. Uzywalam go czesto bez zadnego podkladu oraz korektora i spisywal sie swietnie. Jest takze bardzo wydajny i wart swojej ceny. Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: jedno