Avon Wellbeing, Dry Skin Relief (Intensywnie nawilżający krem do rąk do suchej skóry)

syrenka
    12 lutego 2006 o 20:09
    rewelacyjny
    Bardzo dobry krem do rąk, nawilża, zmiękcza, wygładza, i to długotrwale (wypróbowane na mrozach ostatnich miesięcy), stosuję go na noc lub gdy wychodzę z domu, jest bardzo wydajny, gęsty, jeśli się jeszcze pojawi z pewnością kupię
    wichura
    4 listopada 2005 o 11:24
    znów ta gliceryna
    Krem porażka.Kupiłam go z nazieją że uratuje moje dłonie po zimie, które jeszcze męczyłam fatalnym kremem silikonowo-glicerynowym(ten jeszcze pogorszył ich stan).A tutaj czysta gliceryna która absolutnie nie była już przeze mnie tolerowana.Krem marze się jak smar, zostawia jakąś białą maske która nie wnika w skórę.Ręce się lepią a zapach wstrętnie chemiczny.Miałam bardzo dobry balsam do ciała z tej linii i miałam nadzieję że będzie równie świetnie koił i poił skórę ale gdzie tam...Oddałam Nigdy wiecej
  • 16 czerwca 2005 o 20:05
    Mierny
    Może i nawilża, ale konsystencja i prędkośc wchłaniania się jest po prostu okropna. Na dodatek lepi sie jak nie wiem co. Chyba z godzine trzeba czekać, by chociaż w połowie się wchłonął. W porównaniu z innymi kremami jest po prostu marny. Ilość zużytych opakowań: 1/4 i tyle mi wystarczy
  • 7 czerwca 2005 o 22:45
    cudeńko!!
    oj jestem mile zaskoczona! zakochałam się w tym kremie! miałam strasznie suche dłonie a on mi pomógł. nawilżył je i zmiękczył. pazurki też są w lepszej kondycji :) szczególnie polecam go na noc, nie trzeba wtedy czekać aż się dokładnie wchłonie a rano nasze dłońe będą taaaaaaaaaaakie mięciutkie :)
  • 9 marca 2005 o 7:54
    Zdumiewający
    Muszę przyznać,że ostatnio kosmetyki Avonu uległy znaczącej poprawie.Ten krem jest tego dowodem. Świetnie nawilża,wygładza skórę,jest bardzo wydajny.Do niedawna musiałam po każdym myciu rąk nawilżać dłonie.Dzięki temu produktowi robię to 1-2 razy dziennie.Spodziewam się ,że wystarczy mi na jakieś 3 miesiące.Zwykle zużywam kremy po miesiącu. Polecam go osobom ,które mają zimowy kłopot z dłońmi i trudo im utrzymać odpowiedni poziom nawilzenia.To prawda,że nie wchłania się natychmiastowo,ale warto poczekac te kilka minut ,ponieważ efekt jest zdumiewający. Dla mnie najważniejszą rzeczą w kremach do rąk jest długotrwałe nawilżanie oraz widoczne efekty pielęgnacyjne.Ten krem jest jak do tej pory moim ideałem na zimę.Jeśli Avon nie wstrzyma produkcji,będę go kupować. Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego(stosuję od miesiąca) Recenzja: ...