Bielenda Olejek do ciała brązujący

Smyk69
    5 maja 2012 o 13:01
    NIE POLECAM!!
    Pamiętam go dobrze chociaż dawno temu go kupiłam. Te wspomnienia niestety nie są przyjemne!! Kompletna porażka i pieniądze wyrzucone w błoto... PLUSY: Drobinki złota, Natłuszcza. MINUSY: Tłusta, gęsta konsystencja, której totalnie nie znoszę, Klejąca warstwa po aplikacji, Niemiły zapach. Używam tego produktu od: 2006 Ilość zużytych opakowań: 1 AŻ!!
  • 12 stycznia 2009 o 14:16
    Kiepścizna
    Po pierwsze: -ciężko się rozporowadza, jest jakby "tępy", za gęsty - strasznie tłusty -zupełnie nie nawilża skóry, jedynie natłuszcza - drobinki złota-owszem ale nie ma jak nimi się pochwalić ponieważ ciężko się w cokolwiek ubrać ze skórą wytłuszczoną jak smalcem -olejek leciutko barwi skórę, jednak nie brązuje-dlatego nie używałam go na dzień bo bałam się o ubrania. Totalna pomyłka. Może do smażenia jest dobry... Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: połowa 1 i oddany
    sandoz
    20 grudnia 2008 o 19:05
    porażka
    olejek jest tłusty [oczywiście - sama nazwa na to wskazuje, ale nie spodziewałam się, że aż tak!]. niesamowicie wysusza mimo to skórę, nie wiem, jakim cudem, ale jednak. po zastosowaniu czułam się po prostu brudna. przyjemny "na pierwszy węch" zapach szybko mi się znudził. zaleą jest to, że podkreśla opaleniznę, ale efektu brązującego nie zauważyłam. Używam tego produktu od:rok Ilość zużytych opakowań: 1
  • 23 sierpnia 2008 o 18:26
    Nie jest taki zły
    Ładnie podkreśla opaleniznę, ożywia koloryt skóry, zwłaszcza przy sztucznym oświetleniu. Ma zapach, który mi bardzo odpowiada, jednakże nie brązuje, pomimo iż zawiera ekstrakt z orzecha włoskiego. Jest dość tłusty i niezbyt dobrze się rozprowadza i wchłania. Używam go rzadko i raczej nie odważyłabym się zastosować go przed snem z obawy o stan pościeli. Ponadto trudno jest wydobyć olejek z pojemnika gdy już zostaje go niewiele. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 sierpnia 2008 o 15:46
    nie polecam
    Odczekałam z recenzją do końca opakowania, kolejnego już nie kupię. Buteleczka starcza na 3-4 tygodnie niemal systematycznego stosowania raz dziennie. Najpierw stosowałam olejek na całe ciało, po prysznicu rano, ostatni tydzień nakładam go tylko na dekolt i ręce. Fakt, skóra jest gładka, ale taki efekt daje chyba każdy olejek czy oliwka. Bo poza gładkością i drobinkami złotka, same nieporzadane efekty. Skóra się lepi przez cały dzień, olejek nie wchłania, zapach raczej nijaki. A efektu brązujacego nie zauwazyłam wcale. Szkoda pieniędzy, znacznie lepsza jest zwykła oliwka J&J. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1