Max Factor Sheer Radiance By Colour Adapt

jol_ka
    6 marca 2013 o 14:50
    to mój KWC
    To był mój KWC. Był, ponieważ już od dłuższego czasu nie można go nigdzie dostać :-( a szkoda plusy: idealnie rozprowadzał się po twarzy dając delikatne rozświetlenie lekka konsystencja, nie zapychająca porów nie tworzył maski na twarzy twarz wyglądała dobrze przez cały dzień bez używania pudru sypkiego minusy: nie krył idealnie wszystkich niedoskonałości, konieczny był korektor szkoda, że zniknął z półek - wyparł go Colour Adapt, który teraz na stałe zagościł w mojej torebce Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 6 standardowych opakowań
  • 16 czerwca 2007 o 15:13
    Świetny
    Na początku gdy go kupiłam, a był to gdzieś marzec zawiodłam sie, wydawało mi się że nie trafiłam w odcień. I odłożyłam go do szafki. Ale pewnego dnia wpadłam na pomysł używania go na podkład matujący jako rozświetlacz do policzków i to był strzał w dziesiątkę. Gdy przyszło lato opaliłam sie wiec używam cały podkład na twarzy, malutką kropelkę rozcieram na całej twarzy i efekt jest cudowny. Wogole go nie czuć jest taki leciutki a efekt widać. Wystarczy podkreślić rzęsy, delikatny błyszczyk i cudo :)Używam tego produktu od:2006 Ilość zużytych opakowań: 1
  • 11 lipca 2006 o 9:12
    Kupiłam go w ubiegłym roku,latem przekonana ,że jest to raczej fluid rozświetlający a nie rozświetlacz.Nałożony na całą twarz wygląda bardzo nienaturalnie.Faktycznie jest bardzo lekki,odcień dopasowuje sie do karnacji, ma wygodne opakowanie,ale może być używany tylko do wykończenia czy uzupełnienia makijażu.Używam tego produktu od:1 Ilość zużytych opakowań:4 m-ce
    Pomadka
    11 lipca 2006 o 1:15
    Rozświetlacz.
    Dostałam próbkę tego podkładu, który niczym podkładu nie przypomina. Jest to raczej rozświetlacz w płynnej formie i tak też go stosowałam. Nie przepadam za tego typu kosmetykami, wolę jednak rozświetlacze w stałej formie-prasowane, sypkie, gdzie efekty można manewrować pędzelkiem. Konsystencja bardzo lejąca, wręcz rzadka. Trochę źle mi się go aplikowało. Mało kolorów do wyboru, bo tylko trzy! Ja miałam najjaśniejszy- nr 110. Strasznie się świeci, więc nie radzę go nakładać na całą twarz, a tylko na wybrane partie twarzy, np. poliki. Jest dość wydajny, zwłaszcza kiedy stosujemy go punktowo. Zupełnie nie sprawdza się jako podkład, nie kryję, nie ujednolica cery, a rozświetla ją, wręcz nabłyszcza... Więc cery tłuste/mieszane niech sobie go lepiej darują. ;) Nie wiem ile mu zostawić punktów? Waham się między 2, a 3 gwiazdkami. Niby tragiczny nie jest, ale ja nie byłam nim zachwycona. Może kiedyś do niego wrócę, ale nie w tej chwili... Cieszę się, że wzięłam odlewkę tego rozświetlacza z testera, bo miałam go kupić w ciemno, już byłam zdecydowana... Jednak sprawa rozbiła się o kolor, nie wiedziałam, który będzie dla mnie dobry-jestem blada. Ta 110, którą miała była trafiona kolorystycznie. Dobrze się stało, że się rozmyśliłam z zakupu, bo nie bardzo wiedziałabym co teraz z nim zrobić. ;) Nie przekonał mnie, a próbkę zużyłam bez entuzjazmu. Zostawiam ostatecznie 3 gwiazdki, ale są one trochę na kredyt. ;) Używam tego produktu od: nie pamiętam, ale przez jakiś czas. Może tydzień? Ilość zużytych opakowań: kilka ml z testera.
    Ewa76
    20 marca 2005 o 19:16
    Dośc dobry
    Używałam do tej pory podkład ze starej edycji colour adapt i byłam zachwycona. Faktycznie nowy produkt jest tylko płynnym uzupełnieniem makijażu, bo bardzo sie świeci (tonuję go pudrem transparentnym). Najlepsze połaczenie to podkład tradycyjny i nowy jako rozświetlacz. Poza tym uważam, że trzy oferowane na rynku kolory to za mało. Ja mam nr 110 natural, ale jest dośc ciemny, i trzeba go oszczędnie nałozyć.