Sally Hansen Teflon Tuff Nail Color (Lakier z teflonem)

• 1 grudnia 2012 o 23:08
    Tragiczny.
    Miałam ten lakier w kolorze srebrnawego fioletu, metaliczny. Buteleczka wygodna, pędzelek długi i moim zdaniem za cienki, niewygodny. Konsystencja rzadka, przez co lakier w miarę dobrze się rozprowadzał. Krycie średnie, robiły się smugi. Lakier podobnie jak niektóre inne tej firmy właściwie nigdy nie wysychał. Jedna warstwa - OK, mogła wyschnąć, ale jedna warstwa to za mało, zwłaszcza przy tak marnym kryciu i smugach! Przy dwóch warstwach nawet po 7-8 godzinach na lakierze odbija się faktura ubrań czy pościeli, nie wspominając o tym, że nawet po 24-28 godzinach gdy naciśniemy paznokciem lakier, to paznokieć się odbije. Porażka, Sally Hansen jest najbardziej przereklamowaną firmą z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia, z ŻADNEGO ich produktu nie byłam zadowolona! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: jedno
    assias
    25 sierpnia 2008 o 18:44
    nie kupuj szkoda kasy!!!!!!
    Czytając komentarze jestem w niemałym szoku, tak jakbym miała zupełnie inny lakier:>. Rozprowadza się dość dobrze, co ułatwia rzadka konsystencja i dobry pędzelek. Natomiast on chyba nigdy nie wysycha, ok godziny 12 pomalowałam pierwszą warstwę lakieru, chcąc by dobrze wszystko wyschło o 17 nałożyłam kolejną, a o 23 poszłam spać. Pomimo, że lakier wyglądał na dobrze wyschnięty, nic do niego się nie przyklejało i był gładki w dotyku, w nocy przykleiłam się do prześcieradła!!!!!!!. Acha i następnego dnia są już odpryski. Nigdy więcej !!!! Używam tego produktu od:1 tydzień Ilość zużytych opakowań:1
    monaa01
    19 sierpnia 2008 o 12:01
    uwielbiam
    od paru lat używam lakierów SH i zawsze jestem zadowolona, moim zdaniem konsystencja jest Ok, lakier dość długo trzyma się na paznokciach (często zmieniam kolory), jedynym minusem może być cena, ale można kupić w stanach lub na wyspach i jest taniej:) polecam Używam tego produktu od:kiedy pojawił się na rynku Ilość zużytych opakowań:obecnie mam w szufladzie 5 buteleczek, każda napoczęta
  • 19 sierpnia 2008 o 11:40
    horror :/ zero gwiazdek
    Gdybym mogła dałabym mu zero gwiazdek !!! Toż to prawdziwe świństwo! Same minusy: - przede wszystkim przebarwił mi paznokcie (a muszę dodać że miałam lakier bezbarwny), które na brzegach przybrały odcień żółtawo-zielonawy i niczym się tego nie udało usunąć, jedynie poprzez lekkie spiłowanie płytki paznokciowej :| - użyłam kilka razy bo myślałam że to nie przez lakier, niestety to przez NIEGO!!! - poza tą olbrzymią wadą lakier posiada inne: rzadka, lejąca się konsystencja, trudność w nakładaniu, po 2dniach odchodzi warstwami :/ NIGDY W ŻYCIU!!! Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: troszkę 1
    szpilla
    5 czerwca 2008 o 22:23
    przyzwoity
    Mam pazokcie łamliwe i dość cienkie, więc szukam lakierów, które wytrzymają kilka dni - ten nie dał rady reklamowe 10 dni wytrwać na moich paznkciach. Był rzeczywiście dość trwały - do 5 dni bez zmian (gdy nie sprzątałam ;)), potem zdarzały się małe odpryski na końcach paznokci. Nie zauważyłam efektu odżywczego, o jakim niektóre wizażanki mówiły. Szczerze - wolę mniejsze opakowania, a poza tym coraz bardziej "punktuje" u mnie Inglot Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2