Floslek Seria Do Pielęgnacji Oczu, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek i pod oczy (stara wersja)

• 18 marca 2016 o 15:18
    dobry ale za malo nawilzajacy
    kupilam zachecona cena i opisem dzialania. nie wizelam tylko pod uwage tego, ze to pewnie produkt dla nizej niz moja grupa wiekowa. uzywam na dzien ale nie codziennie. nie zauwazylam zeby stan moich opuchnietych i sinych oczu sie poprawil. moze stosuje za krotko. nie podoba mi sie uczucie sciagniecia po aplikacji. mam wrazenie,ze kremik, zel jest za malo jak dla mnie nawilzajacy. podoba mi sie sklad, super naturalne skladniki. mysle, ze dam mu jeszcze szanse... ale nie jest moim faworytem.
    Drogeria Super-Pharm
  • 24 sierpnia 2015 o 23:04
    Czuję się oszukany
    Plusy: -zapach (nienachalny) -konsystencja (prawdziwy żel, a nie woda) -wydajny -ma taki "poślizg", więc jest wydajny -nie drażni (ale szczypie po wejściu do oka) -nie wywołał alergii -cena -dostępność (Hebe) -dwa warianty opakowań -przyjemne dla oka opakowanie Minusy: -brak efektów Zero nawilżenia, zero walki z cieniami Mimo braku efektów wypróbuję inne wersje, gdyż składy są OK w stosunku do ceny :) Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 października 2013 o 10:07
    Piecze
    Piekł / szczypał mnie w oczy, więc niestety wyrzuciłam. Ciężko więc napisać o nim coś więcej. Konsystencja ok, zapach też, wydajność myślę, że zadowalająca. Niestety to nic nie daje skoro nie da się go używać. Używam tego produktu od: trzy razy Ilość zużytych opakowań: troszkę 1
  • 2 sierpnia 2013 o 14:50
    Nie zachwyca
    Smaruje sobie tym żelem rano, czasem i na wieczór, ale nie zauważyłam żadnych efektów. Skóra wokół oczu jaka była taka jest. Zauważyłam, że jeszcze w ciągu dnia jak przetrę oko to się roluje. Z racji że jest tani, to może spróbuję innej wersji, ale tej nie mogę polecić bo nic nie robi. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno
    Mikaika
    28 marca 2013 o 14:04
    U mnie sprawdza sie rewelacyjnie.
    Na +: -świetnie razdi sobie z poranną opuchlizną oczu -koi zmęczone oczy -nie podrażnnia oczu -jest tani Na -: -niska dostępność -mała wydajność. Wydaje mi się, że troche zbytnio przesusza okolice oczu. Nie daje odpowiedniego nawilżenia. Jednak mi specjalnie nei przeszkadza. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: Zużyłam 1 i jestem w trakcie używania 2.