Pianki do włosów

John Frieda Luxurious Volume, Perfectly Full Mousse Pianka zwiększająca objętość włosów

notino.pl
John Frieda Luxurious Volume Pianka nadająca objętość włosom cienkim 200ml
hairstore.pl
John Frieda Luxurious Volume Pianka nadająca objętość włosom cienkim 200ml
John Frieda Volume Lift Pianka do Włosów Zwiększająca Objętość 200ml

• 30 listopada 2019 o 17:52
    Utrwalająca i zwiększająca objętość pianka
    Pianka ta jak jedna z niewielu całkowicie spełniła moje oczekiwania, czyli: zwiększyła objętość nie zlepiając włosów oraz nadała całodniową trwałość fryzurze. Posiada też przyjemny zapach.
    Zalety:
    • włosy zwiększają objętość
    • nadaje skrętowi trwałość
    • bardzo wydajny
    Wady:
    Ola1419
    9 października 2019 o 18:22
    Nie działa
    Pianka do włosów, która jak obiecuje producent ma zwiększać objętość włosów. Stosowałam ją na suche i mokre włosy, po czym suszyłam suszarką nawijając na szczotkę. Początkowo, owszem włosy są nieco bardziej uniesione, ale efekt szybko mija. Więcej, nie dość, że efekt jest bardzo nietrwały, to jeszcze produkt bardzo obciąża włosy. Produkt pięknie pachnie - zapach trwały i utrzymuje się do kolejnego mycia.
  • 17 stycznia 2018 o 21:00
    niewypał
    pianka nie zwiększała w żaden sposób objętości. gorzej jednak, że niszczyła włosy- były wysuszone, matowe, sztywne. tak, jakby kosmetyk je sklejał czy oblepiał czymś. w zestawie kupiłam szampon, pianka działała w ten sposób używana po nim, a także po innym szamponie. żadnego z kosmetyków nie polecam, długo po ich stosowaniu walczyłam o przywrócenie kondycji włosom (pomógł eliksir magiczna moc olejków Loreal)
    Wady:
    • matowienie włosów
    • przesuszanie włosów
    • sklejanie włosów
  • 13 grudnia 2016 o 14:19
    lubie
    + nie obciąża + nie skleja włosów + bardzo ładnie pachnie + włosy dłużej trzymają stylizację np. skręt + nie wysusza + włosy wydają się grubsze, ale nie jest to efekt wow + bardzo wydajna - cena Ogólnie lubię tą piankę, nie robi krzywdy moim włosów, a gdy chcę zmienić uczesanie pomaga mi cieszyć się nią na dłużej :)