Pianki do włosów

Matrix Total Results, High Amplify, Foam Volumizer Pianka zwiększająca objętość włosów

Bodyland.pl
Matrix High Amplify Foam Volumizer Pianka unosząca włosy u nasady 250 ml
hairstore.pl
Matrix High Amplify Foam Volumizer Pianka unosząca włosy u nasady 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 grudnia 2023 o 15:30
    Lekki mus to mój hit ulubionych
    Pianka bardzo przyjemna . Ja ci prawda nie mam cienkich włosów , ale u mnie też do rzęs się sprawdziła . Piękne Unosi u nasady włosy , robiąc Hollywood loki tego mi właśnie potrzeba uniesienia od nasady i to też uzyskuje dzięki tej piance bardziej taki mus dla mnie taka chmurka . Efekt uniesienia ładnie się utrzymuje kilka godzin co też na duży plus . Stosowałam również na mokre włosy i tez polecam tą metodę włosy są przyjemnie wygładzone , dociążone , sybkie , lśniące i pachnące !
    Zalety:
    • Konsystencja takiej chmurki
    • Uniesienie u nasady
    Wady:
    • Dostępność ja kupowałam u fryzjerki
  • 11 maja 2022 o 20:33
    Super pianka do włosów mój Hit
    Dziękuję za możliwość przetestowania pianki Wizaż. Mam bardzo cienkie włosy i tu z pomocą przychodzi mi pianka. Pianka zwiększa objętość moich cienkich włosów i nadaję im efekt gęstych włosów. Zależało mi właśnie na efekcie zwiększonej objętości włosów i to właśnie dostałam dzięki tej piance. Pianka nie skleja włosów i ułatwia ich rozczesywanie. Pianka jest wydajna wystarczy jedno psiknięcie i wtarcie we włosy, a od razu po wysuszeniu włosów widać efekt. Pianka przede wszystkim nie obciąża włosów. Produkt spełnia moje oczekiwania i jak na razie to mój ulubieniec.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • Piękny zapach
    • Włosy się nie puszą
    • Nie skleja włosów
    • Nadaje objętości
    • dobrze utrzymuje loki
    • nie obciąża włosów
    • opakowanie i precyzyjny dozownik
    Wady:
  • 2 maja 2021 o 19:40
    Droga ale wydajna
    Moim zdaniem jest dość droga jak na piankę . Ale pianka jest wydajna i to mega . I mnie straczylla aż na pół roku . A prawie codziennie jej używałam. Pianka ma fajny delikatny zapach. Dobrze się ja wydobywa z opakowania . Do tego fajnie działa na włosy ,nie powoduje łupieżu ani nie skleja włosów . Włosy po niej są utrwalone ale nie sztywne .
    Drogeria Jasmin
  • 19 lutego 2021 o 19:17
    Zdecydowanie to mój KWC
    Ojjjj polubiliśmy się i to baaardzo :-) Jak ja żyłam bez pianki? Nie mam pojęcia! Cudnie pachnie, włosy odbite od nasady i świetnie się układają i co ważne fryzurka trzyma się cały dzień. Polecam serdecznie ????Mój KWC!
    Ad rem
    16 lutego 2021 o 20:34
    Rewelacja!
    Używa od:próbka
    Pianka jest fantastyczna, nie skleja włosów, ułatwia ich układanie i zapewnia trwałość fryzury, dokładnie tego po niej oczekiwałam! Jeśli mam sie przyczepić do czegoś, to jedynie do tego, że włosy są lekko szorstkie w dotyku, ale przy wszystkich zaletach tego produktu taki drobiazg pozostaje niezauważony. Dodatkowo na plus ładne i i bardzo wydajne opakowanie, a to również jest nie bez znaczenia. 10/10
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Pianki do włosów