Matrix, Total Results, High Amplify, Foam Volumizer (Pianka zwiększająca objętość włosów)

13 HIT!
87 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiPianka od marki Matrix dedykowana jest włosom pozbawionym objętości, cienkim, delikatnym oraz takim, które łatwo obciążyć zbyt dużą ilością kosmetyków. Dzięki przemyślanemu sposobowi aplikacji można dozować odpowiednią ilość produktu tuż nad skórą, więc pozostała część włosów nie ma kontaktu z produktem. Oznacza to, że włosy nie przetłuszczają się, nie są sztywne, matowe i mało elastyczne. Pianka zawiera w swoim składzie specjalnie wyselekcjonowane produkty, które unoszą włosy u nasady i sprawiają, że włosy znacznie łatwiej modelować. Ponadto włosy wydają się znacznie bardziej zadbane i dużo grubsze. Ważne jest równie to, że kosmetyk nie powoduje puszenia się włosów i ich elektryzowania. Formuła produktu jest niezwykle lekka, więc nie przetłuszcza włosów, nie powoduje łupieżu i swędzenia, a do tego nie skleja włosów. Zapewnia mocne i długie utrwalenie fryzury, kontrolę włosów i uczucie naturalnie grubych włosów. Pozostawia włosy czyste i miękkie w dotyku. Zapewnia lepszą kontrolę i uczucie naturalnie grubych włosów.
Cechy produktu
Recenzje 45
15 maja 2022, o 22:42
Używa produktu od: miesiąc
Super pianka do włosów mój Hit
Dziękuję za możliwość przetestowania pianki Wizaż. Mam bardzo cienkie włosy i tu z pomocą przychodzi mi pianka. Pianka zwiększa objętość moich cienkich włosów i nadaję im efekt gęstych włosów. Zależało mi właśnie na efekcie zwiększonej objętości włosów i to właśnie dostałam dzięki tej piance. Pianka nie skleja włosów i ułatwia ich rozczesywanie. Pianka jest wydajna wystarczy jedno psiknięcie i wtarcie we włosy, a od razu po wysuszeniu włosów widać efekt. Pianka przede wszystkim nie obciąża włosów. Produkt spełnia moje oczekiwania i jak na razie to mój ulubieniec.
11 maja 2022, o 20:33
14 sierpnia 2021, o 18:09
2 maja 2021, o 19:40
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Kupiony w: Drogeria Jasmin
Droga ale wydajna
Moim zdaniem jest dość droga jak na piankę . Ale pianka jest wydajna i to mega . I mnie straczylla aż na pół roku . A prawie codziennie jej używałam. Pianka ma fajny delikatny zapach. Dobrze się ja wydobywa z opakowania . Do tego fajnie działa na włosy ,nie powoduje łupieżu ani nie skleja włosów . Włosy po niej są utrwalone ale nie sztywne .
19 lutego 2021, o 19:17
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: jedno opakowanie
16 lutego 2021, o 20:34
Wykorzystała: jedna próbka
Rewelacja!
Pianka jest fantastyczna, nie skleja włosów, ułatwia ich układanie i zapewnia trwałość fryzury, dokładnie tego po niej oczekiwałam! Jeśli mam sie przyczepić do czegoś, to jedynie do tego, że włosy są lekko szorstkie w dotyku, ale przy wszystkich zaletach tego produktu taki drobiazg pozostaje niezauważony.
Dodatkowo na plus ładne i i bardzo wydajne opakowanie, a to również jest nie bez znaczenia.
10/10
4 /5
13 lutego 2021, o 11:49
Nie wie, czy kupi ponownie
- Opakowanie: 5
dobra pianka w dobrej cenie
Niestety pianka nie specjalnie jest do moich włosów bo je bardzo puszyła. Plusem jest faktycznie dwukrotna objętośc włosów i to nawet na cały dzień. Włosy nie były posklejane. Do stylizacji krótkich włosów starczyła mi wielkosć orzecha włoskiego,więc też jest bardzo wydajna.
12 lutego 2021, o 20:31
4 /5
12 lutego 2021, o 14:38
- Zgodność z opisem producenta: 3
- Zapach: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 5
Pianki używam na mokre włosy, aby po umyciu, a przed suszeniem dyfuzorem utrwalić skręt. Świetnie się w tej roli sprawdza. Bardzo dobrze utrwala, zauważyłam, że sprawdza się lepiej niż żele do stylizacji. Skręt jest bardzo dobrze podkreślony i dłużej się utrzymuje, szczególnie przy noszeniu czapki czy kaptura. Włosy nie są sklejone, sztywne ani matowe, a rano wystarczy odrobinę spryskać je wodą i jest w porządku. Nie zauważyłam jednak zwiększonej objętości. Ma dość intensywny zapach.
Produkt otrzymałam w ramach testowania w Klubie Recenzentki.
ZALETY: - utrwala skręt
- nie skleja włosów
- włosy nie są sztywne ani matowe
- loki pozostają sprężyste i elastyczne
- wydajny produkt
WADY: - brak objętości, jaką obiecuje producent
- intensywny zapach
12 lutego 2021, o 12:43
- Opakowanie: 4
Pianka zachwyca
Pianka-Po raz pierwszy natrafilam na tak wspanialy produkt, zeieksza objetosc i jest przecudowna. Zapach , konsystencja i ogolnie wszystko na najwyzszym poziomie. Jestem pewna że juz zostsnie w naszym domu. Przy moich cienkich wlosach pewne osoby nie dowierzaly że to tylko efekt pianki.
12 lutego 2021, o 06:24
Nie wie, czy kupi ponownie
Wykorzystała: jedna próbka
5 /5 HIT!
11 lutego 2021, o 20:30
- Opakowanie: 5
ZALETY: Zalety:
-łatwość aplikacji
-opakowanie i precyzyjny dozownik
WADY: Wady:
Brak
produktów10