WIZAŻ logo
Pianki do włosów

Isana Hair, Power Ultra Schaumfestiger Pianka do włosów ultra strong (nowa wersja)

4,4 (18)
1 hit!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lipca 2026 o 5:25
    Pianka nie droga, a efekt jak po wyjściu od fryzjera
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Piankę z Isany znam bardzo dobrze już od dawna, a ostatnio do niej wróciłam przy okazji wyjazdu. Zdecydowałam się na miniaturkę z uwagi na promocyjną cenę i idealny rozmiar do kosmetyczki podróżnej. Ja osobiście nie potrzebuję podbicia włosów od nasady, ani dodania objętości, a utrzymania burzy loków w ryzach i ograniczenia puszenia. Dodatkowo bardzo zależy mi na naturalnym utrzymaniu bez zbitego kasku i efektu strąków. Pianka zamknięta jest w metalowym opakowaniu. Ma ładną, stonowaną szafę graficzną, a jej aplikator to taki typowy do pianek. Producent ocenia moc pianki na 5, czyli utra mocne utrwalenie. Stawia to przed nią spore wyzwanie i oczekiwania względem produktu. Sama pianka wyciska się bez większego problemu. Po wciśnięciu rośnie, przez co jest jej całkiem sporo na ręce. Ma bardzo gęstą konsystencję, lekką i puszystą formułę. Usprawnia to jej nakładanie na włosy i równomierne rozprowadzanie. Ja wgniatam ją we włosy w celu zdefinowania skrętu, następnie delikatnie podsuszam i jeszcze lekko wygniatam sucharki. Włosy wyglądają bardzo naturalnie po takim procesie. Są ładnie zdefiniowane, bez efektu obciążenia. Włosy nie są po niej posklejane, a fryzurka utrzymuję się do kilku godzin. Za utrwalenie włosów odpowiada Polyquaternium-46, czyli polimer, który dodatkowo ogranicza puszenie. Pozytywnym aspektem produktu są pentanol i cocotrimonium methosulfate (pochodna oleju kokosowego), mają za zadanie nawilżyć włosy, ochronić je przed nadmiernym wysuszeniem oraz ułatwić rozczesywanie. Pianka ma bardzo przyjemny zapach, niestety składa się na niego kilka substancji zapachowych, które mogą podrażnić lub wywołać alergię u osób wrażliwych. Podsumowując jest to fajna pianka do codziennej stylizacji. Fajne podkręca fryzurkę, utrwala ją i pozwala ograniczyć puszenie.
    Zalety:
    • Działanie
  • 16 kwietnia 2026 o 20:42
    Fajna pianka!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ta pianka naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła. Mam włosy proste jak druty i niepodatne na stylizacje. Najlepszy efekt uzyskuję wtedy, gdy nakładam ją po wysuszeniu włosów i zakręceniu ich na wałek — utrwalenie jest wtedy naprawdę solidne, a fale trzymają kształt przez wiele godzin. Pianka nie skleja włosów, nie robi „kasku”, a jednocześnie daje moc, której oczekuję od produktu typu ultra strong. Włosy są odbite, sprężyste i wyglądają świeżo. To jeden z tych kosmetyków, które robią dokładnie to, czego od nich potrzebuję. Chętnie będę do niej wracać.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    23 stycznia 2026 o 9:35
    Ultra mocna pianka, która naprawdę trzyma fryzurę
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Isana Hair Power Ultra to pianka, po którą sięgam wtedy, kiedy chcę mieć naprawdę pewne utrwalenie, a nie tylko delikatne „coś tam”. U mnie działa naprawdę solidnie – nadaje objętość, świetnie podnosi włosy u nasady i trzyma stylizację przez cały dzień. Konsystencja jest treściwa, ale nie sucha – taka, którą łatwo nakłada się w dłonie i rozprowadza we włosach. Nie tworzy grudek, nie skleja pasm i nie zostawia białych śladów. Po wyschnięciu włosy są sprężyste, podtrzymują formę i wyglądają bardziej „zdyscyplinowane” niż po zwykłej piance. Najbardziej podoba mi się efekt odbicia u nasady – włosy wyglądają na pełniejsze i bardziej uniesione, co szczególnie lubię przy mojej fryzurze. Pianka radzi sobie zarówno przy suszeniu na szczotce, jak i przy bardziej naturalnym suszeniu „z ręką”. Trwałość jest bardzo dobra: nawet wieczorem włosy nadal mają kształt i objętość, a cała konstrukcja fryzury się nie „zapada”. To produkt, na który mogę liczyć, kiedy zależy mi na efekcie mocnego utrwalenia – na wyjście, do pracy albo jak chcę, żeby fryzura po prostu się trzymała. Zapach typowy dla pianek – delikatny, nie nachalny. Sama pianka jest wydajna, łatwa w aplikacji i nie powoduje trudności przy rozczesywaniu. Isana Power Ultra to pianka, która spełnia to, co obiecuje: mocne utrwalenie i objętość, ale bez ciężkości i sklejania włosów. Dla mnie to jeden z lepszych produktów tej klasy wśród pianek drogeryjnych – i pewniak w codziennej stylizacji.
    Zalety:
    • mocne utrwalenie
    • dodaje objętości i unosi włosy u nasady
    • nie skleja pasm
    • nie bieli i nie zostawia śladów
    • włosy długo trzymają kształt
    • wydajna i wygodna w użyciu
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    19 grudnia 2025 o 10:22
    Zero efektów
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ta pianka u mnie się nie sprawdziła. Myślałam, że doda moim włosom trochę objętości, ale szczerze mówiąc, nie widzę żadnej różnicy w porównaniu do sytuacji, gdy jej nie używam. Mam nawet wrażenie, że po nałożeniu pianki trudniej rozczesuje mi się włosy u góry głowy. Ogólnie produkt nie szkodzi, ale nie zauważyłam też żadnych fajnych efektów. Na pewno nie kupię jej ponownie.
  • 6 lutego 2025 o 11:23
    Nie zachęciła mnie do ponownego zakupu.
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam ją na próbę w wersji mini, razem z pianką z Welli, gdy ścięłam włosy do linii brody i potrzebowałam czegoś do ogarniania fryzury. Zapłaciłam za nią na promocji 3 zł z groszami, więc szkoda nie spróbować. Moje włosy: proste, cienkie, delikatne. Opakowanie typowe, nie ma się co o nim rozpisywać. Malutkie, atomizer działał bez zarzutu. Ta pojemność wystarczyła mi na kilkanaście użyć. Pianka po wyciśnięciu na dłoń sporo rosła, można ją było łatwo rozprowadzić, pomimo tego, że była dość zbita. Stosowałam ją na suche włosy, następnie je rozczesywałam (bo pianka była trochę klejąca) i suszyłam. Później znowu musiałam włosy solidnie rozczesać, bo były poplątane w taki dziwny sposób. Trochę lepiej było, gdy od razu rozprowadzałam piankę szczotką. Nie warto było przesadzać z ilością, bo wtedy była katastrofa. Jedyne co mogłam zrobić, to ponownie umyć włosy - były mocno posklejane, nie do rozczesania. Gdy nauczyłam się odpowiednio dozować produkt, to włosów wizualnie było więcej, były "grubsze", łatwiej było je odbić od nasady. Stawały się sypkie, ale jednocześnie nieco sztywne. Efekt potrafił utrzymać się niemal cały dzień. Pianka nie zniszczyła mi włosów, nie podrażniła skóry głowy, ale stosowałam ją nieregularnie. Miała całkiem ładny zapach, kosmetyczno - fryzjerski, wyczuwałam w nim też jakieś owocowe nuty. Dość długo utrzymywał się na włosach. Podsumowując, pianka jest taka na 3 gwiazdki. Spełnia swoje zadanie, ale trzeba się trochę pomęczyć. Nie mam zbyt dużego doświadczenia z piankami, więc problemy z rozczesaniem włosów skutecznie zniechęciły mnie do kupna kolejnego opakowania.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Pianki do włosów

szukaj