![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kenzo, Beyonce, Cerruti, Lolita i inne - w czerwcu
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
DOKŁADKA 24.06. - KOLORÓWKA DOKŁADKA 21.06 - KOSMETYKI DOKŁADKA 18.06 - LANCOME VIRTUOSE DOKŁADKA 8.06 - PIELĘGNACJA VICHY Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy - wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić. - jako, że mam dość absorbującą pracę i do tego małego szkraba w domu proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty, -ODPISUJĘ W MIEJSCU GDZIE ZACZĘŁA SIĘ ROZMOWA WIĘC JEŚLI PYTASZ O COŚ W MOIM WĄTKU - TU SPODZIEWAJ SIĘ ODPOWIEDZI. NIE REAGUJĘ NA TEKSTY TYPU "ODPISZ U MNIE" , "NIE SUBSKRYBUJĘ INNYCH WĄTKÓW" ITP. JEŚLI COŚ CIĘ U MNIE INTERESUJE LICZ SIĘ Z TYM ŻE TU DOSTANIESZ ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE szukam głównie (ale przeanalizuje każdą propozycję): Bvlgari - Jasmin Noir (tylko na zapas) Paco Rabanne - Black XS Pour Elle Viktor & Rolf - Flowerbomb DOKŁADKA: Wszystkie poniższe kosmetyki są nowe, przejrzałam swój kufer z kosmetykami "na zapas" i okazało się, że nie zdążę ich zużyć bo są tylko kilka miesięcy jeszcze ważne a może któraś z Was będzie ich potrzebowała? Nie będę wybredna przy nich ale też nie będę brała rzeczy które mi się nie przydadzą ![]() Vichy, Aqualia Thermal Legere (Nawilżający krem kojący i wzmacniający skórę o lekkiej konsystencji) 40ml data ważności 30.09.2012 mam 2 szt. 1 szt rezerw dla elizabarbara Vichy, Aqualia Antiox, New Skin Deoxidising Fresh Cure Kuracja antyoksydacyjna data ważności 30.09.2012 - leci do Aneta??? rezerw dla elizabarbaraVichy, Norma Teint (Podkład do skóry z niedoskonałościami) odcień 35 SAND data ważności 30.09.2012 Vichy, Essentielles, Nettoyant Visage (Kremowa pianka do demakijażu) data ważności 30.09.2012 Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) 150ml data ważności 30.09.2012 La Roche Posay, Substiane Eyes (Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy)data ważności 31.08.2012
Lancome, Virtuôse (Tusz długotrwale podkręcający) kod 40G800 oraz 40G702 (mam 2 szt.) kolor czarny tusze nowe nigdy nie otwierane DOKŁADKA 21.06 Emolium, Emulsja specjalna nowe 200ml DOKŁADKA 24.06. Yves Saint Laurent – Love Collection – paletka roz/puder, w kartoniku, z welurkiem i nieuzywana gabeczka kod 7GB ubytek jakieś 5% Estee Lauder, Platinum Illuminator All Over Powder (Puder rozświetlający) kod C36 ubytek to max 10% ale wydaje mi sie że nawet nie Lancome, Poudre Elephant Teint Bronzer Powder Sun of India 01 Sunny Manorama kod ME0651
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2012-07-21 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kenzo, Beyonce, Cerruti, Lolita i inne - w czerwcu
a do wymiany mam:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SZUKAM WYŁĄCZNIE ZAPACHÓW, EW. BUTY KOTURNY ROZM 40-41 NIC POZA TYM
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2012-07-03 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos za Kenzo :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
![]() lub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za beyoncE?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos za Kenzo, Flower Tag EDT
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Cerruti?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za heat?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za Beyonce Heat EDP 30ml zafoliowane, kod:1241
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Lub za Lolita Lempicka, L de Lolita Lempicka EDP 80ml ubytek trudno określić widac na foto, kod: 9K090?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za :
Kenzo, Flower Tag EDT30ml zafoliowane, kod:1W01 i / lub ![]() Moge poszukac poza wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za?
![]()
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
kochana masz mojego wish
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wiem,dlatego sie zglosilam
![]() Ale jednak podziekuje,nie mam mozliwosci powachania zapachu,a na wizazu opinie srednie, moze innym razem ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za Kenzo Tag ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Hej, dodałam w swoim watku fotke true star, kod na pudełku to A46, bardzo proszę daj mozliwie szybko znać, gdyż ktos czeka na moją decyzję odnośnie odlewki mon jasmin, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, ale szukam czegoś lekkiego, ogórkowo-arbuzowego...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a więc idę na PW
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Przepraszam ze dopiero teraz. Za moja Lolitke chcialabymBvlgari, Voile de Jasmin EDT .
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cosik za?
Vichy, Essentielles, Nettoyant Visage (Kremowa pianka do demakijażu) data ważności 30.09.2012 Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) 150ml data ważności 30.09.2012
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.