Wody perfumowane damskie

Cerruti Image Woman EDT

Nasi użytkownicy zostawili 94 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 listopada 2017 o 11:43
    Niewymuszona elegancja.
    Wodę tą dostałam w prezencie. Jest to jeden z moich ulubionych zapachów. Lekki elegancki zapach, ale jednocześnie nowoczesny. Idealny na właściwie cały rok. Troszke cytrusowy, świeży ale ta lekka cytryna ulatnia sie szybko :D na skórze pozostaje elegancki, nienachalny zapach. Jedyny minusik to to że mógłby być troszke trwalszy.
    Zalety:
    • Flakon i nuta zapachowa
    Wady:
    W perfumerii
  • 10 października 2017 o 21:38
    iDEALNE NA LATO:-)
    Jak dla mnie, jest to zapach na co dzień. Orzeźwiający i świeży, idealne na letnie dni. Duży plus za cenę. Butelka jest fajna: prosta i jednocześnie inna.Bardzo trwały zapach w ładnym prostym opakowaniu oraz atrakcyjna cena. Polecam na co dzień, kiedy chcemy czuś się rześko i dać sobie niezłego kopa.
    W perfumerii
  • 26 czerwca 2015 o 19:20
    Szał i szum fal
    Wspaniały zapach. Używam go od dawna. Polecam i kupuję w prezencie. Zapach jest elegancki i subtelny. Wyczuwam w nim cytrusy, zioła i chłód marcowego poranka (jeszcze wiosna, czy jeszcze nie?). Jest świeży, ale jednocześnie przyprawiony i utrwalony pikanterią (pieprz?), dzięki czemu nie jest tak ulotny jak inne świeżaki (np. sławetna zielona herbata czy legendarne Light Blue). Idealny na lato - bo lekki i ożywczy jak morska bryza, bez słodkich i ciężkich akordów. Doskonały do pracy, na co dzień - bo nienachalny ale i niepospolity. Dobry na wieczór - bo trwały i mimo delikatności wyczuwalny... Wieczorny, powiew, który nie blaknie po godzinie. Cerruti zbiera wiele pochwał od obydwu płci. Koleżanki w pracy często pytają czym pachnę (wciskam im wtedy kit, że nie pamiętam nazwy , żeby mieć Cerruti na wyłączność :P ). Minusy: zapach obecnie unikatowy. Nie stoi na półce w każdej drogerii i trudno go zdobyć, ale warto. Cena umiarkowana. Opakowanie klasyczne, ale bardzo pomysłowe - cieszy oko i zdobi łazienkę. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: dwa
    Finka2L
    20 sierpnia 2014 o 13:53
    niby cytrusiak a nie do końca
    Bardzo ciężko mi dogodzić jeśli chodzi o zapachy, które mają w sobie dużą dawkę cytrusów,bo przeważnie pachną na mnie ´´cytrynka ala mleczko do czyszczenia łazienki´´ i takie wrażenie miałam na samym początku testowania Image. Przywitały mnie mocne, ostre cytrusy i bałam się co będzie dalej. Jednak potem było już lepiej. Owe cytrusy uspokoiły się, ułagodziły i czuć, że zostały posypane świeżo zmielonym pieprzem, wyczuwam też aromat brzóz. To niby zapach świeży, ale nie do końca, bo ma coś takiego w sobie, że nie zaklasyfikowałabym go jako tradycjnego świeżaka. Myślę, że kupiłabym własną flaszkę, a póki co czasem korzystam z odlewek. Trwałość mogłaby być lepsza, ale nie jest najgorzej. Na lato i wiosnę to dobra propozycja. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
    Ita23
    4 marca 2014 o 14:22
    nie
    Oj...miałam brać w ciemno po przeczytaniu pozytywnych opinii. Na szczęście udało mi się dorwać go w jakiejś drogerii i przetestować. Pierwsze skojarzenia- płyn do puszczania baniek mydlanych, ostry, agresywny detergent, wwiercający się w nozdrza. Po godzinie zapach w sumie się nie zmienił, tylko trochę zwietrzał i złagodniał i pachniał już w sumie jak płyn do myci szyb. Po kilku godzinach czułam coś słodkiego i tandetnego, skojarzenie z oranżadą. Czegoś innego się spodziewałam po opisach, hmm dziwne trochę, ale dobrze, że go nie wzięłam, nie byłabym w stanie go używać. Nie chcę mu dawać 1 gwiazki, więc dam mu więcej za butelkę i cenę :D Używam tego produktu od: nie używam Ilość zużytych opakowań: kilka psików

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie