Kremy do depilacji

Eveline Cosmetics Body Therapy Professional, Multifunkcyjny krem do depilacji Total Action 8w1

Eveline 8w1 Total Action Multifunkcyjny Krem do Depilacji 200ml
notino.pl
Eveline Botanic Therapy Total Action 8w1, krem multifunkcyjny do depilacji, 200 ml
Eveline Cosmetics Body Therapy Professional
Eveline
8w1 total action multifunkcyjny krem do depilacji

• 23 lutego 2025 o 19:31
    Totalne rozczarowanie
    Niestety, ten krem do depilacji okazał się dla mnie ogromnym rozczarowaniem. Mimo obietnic producenta o skutecznej i bezbolesnej depilacji, efekt był daleki od oczekiwań. Po nałożeniu zgodnie z instrukcją i odczekaniu zalecanego czasu, włoski w większości nie zostały usunięte, a skóra miejscami była podrażniona i zaczerwieniona. Dodatkowo krem ma bardzo intensywny, chemiczny zapach, który utrzymuje się przez dłuższy czas, co sprawia, że korzystanie z niego jest po prostu nieprzyjemne. Jeśli chodzi o rzekome nawilżenie i pielęgnację skóry, również nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów – wręcz przeciwnie, po użyciu skóra była sucha i wymagała solidnej dawki balsamu. Produkt również nie jest wydajny – potrzeba sporej ilości, aby pokryć większy obszar skóry, a mimo to nie działa tak, jak powinien. Podsumowując: krem nie spełnił swojego podstawowego zadania, czyli skutecznej depilacji, a do tego pozostawił skórę podrażnioną i przesuszoną. Dla mnie to strata pieniędzy i na pewno do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja – konsystencja dobrze się rozprowadza na skórze.
    • Nie wymaga użycia maszynki – teoretycznie powinien być delikatniejszą alternatywą dla golenia.
    • Dostępna cena – produkt jest stosunkowo tani.
    Wady:
    • Słaba skuteczność – nie usuwa wszystkich włosków, nawet po odczekaniu zalecanego czasu.
    • Może podrażniać skórę – pojawia się zaczerwienienie i przesuszenie.
    • Nieprzyjemny, intensywny zapach – chemiczny, długo utrzymuje się na skórze.
    • Brak efektu nawilżenia – skóra po użyciu wymaga dodatkowej pielęgnacji.
    • Mała wydajność – potrzeba sporej ilości produktu, by pokryć większy obszar.
  • 18 maja 2024 o 3:59
    Producent za dużo naobiecywał...
    ....I niestety na obietnicach się skończyło. Ten krem śmierdzi jak każdy tego typu tani krem, używałam go jedynie na nogach i rzeczywiście ładnie je usunął, ale po 10 minutach. Aby krem odpowiednio zadziałał trzeba go dać nieco więcej co czyni go mało wydajnym (wystarczył na trzy depilacje nóg). Niestety nie zauważyłam, żeby włosy odrastały wolniej lub by były słabsze, efekt był identyczny do golenia maszynką tylko bez zacięć i skaleczeń. Ogromny minus za brak szpatułki.
    Zalety:
    • Nie wysusza skóry
    • Przy wydłużonym czasie usunął włoski z nóg
    Wady:
    • Brzydki zapach
    • Brak szpatułki w zestawie
    • Niewydajny
    • Włoski odrastały tak samo szybko jak po goleniu maszynką
  • 4 marca 2024 o 22:11
    Super produkt
    Używam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Dokładnie usuwa zarost, nie podrażnia skóry. Włoski odrastają znacznie później. Jest wydajny i łatwo dostępny. Opakowanie jest wygodne w użyciu.
  • 22 września 2023 o 15:54
    kupię ponownie
    na nogi/ jest super. nie polecam jednak do pach czy okolic bikini, bo jednak może piec. na nogach sprawdza mi się super. zostawiam go na takie 20 minut (w miedzy czasie sobie oglądam serial) i po tym czasie zbieram krem razem w wyżartymi włosami. używam go od kilku miesięcy i to moje chyba 3 opakowanie i jestem zadowolona. nie mam problemów z podrażnieniami czy mocno wrastającymi włoskami. przy goleniu golarką jest o miałam znacznie większe problemy, więc z tej dwójki zdecydowanie wybieram krem.
    brendi
    20 września 2023 o 11:11
    Kolejny raz się zawiodlam na kremie do depilacji - nie polecam
    Kupiła z ciekawości nie wiedzac jak niska jest ocena tego kremu tutaj. Ostatni raz używałam takich specyfików jako nastolatka. Tanich, drogich... Efekt ten sam, żaden. I nie ma się co tu rozpisywać. Zapach identyczny jak kremów sprzed 20 lat. Trzeba nałożyć chyba całą tubkę by wydepilować wszystkie strefy. Używałam bardzo szorstkiej gąbki by pozbyć się później tego kremu z włoskami. No i? Początkowo myślałam, że oooo! Chyba działa! Ale nie. Miejscami skóra była gładka, a miejscami wcale nic się nie zadziało. Trzymałam nieco dłużej niż 3 minuty i dałam optymalną warstwę (tak by nie prześwitywała skóra). Na koniec musiałam i tak sięgnąć po maszynkę - więc strata pieniędzy, czasu i dużo smrodu w łazience. Nie polecam.