Kremy do depilacji

• 23 kwietnia 2024 o 10:59
    Rozczarowanie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Na ten prorodukt jest szkoda pieniędzy. Nie usuwa włosków, drażni, trzeba poprawiać golarką. Na dzień następny wysyp włosków. Broda od tego boli. Może na słabe włoski na palcach da radę.
    Zalety:
    • Opakowanie, które przyciągnęło uwagę i cena.
    Wady:
    • Nie zapobiega odrastaniu włosków,
    • Nie usuwa ich należycie
  • 25 października 2023 o 16:09
    Skuteczny i tani
    Krem kupiłam w pobliskim sklepie, płacąc za niego jakieś 12 zł. Opakowanie to minimalistyczny kartonik o prostej szacie graficznej. W kartoniku znajdziemy krem w tubce i typowa szpatułkę. Krem nałożyłam na oczyszczoną skórę i zostawiłam na jakieś 6-7 minut. W tym czasie dało się odczuć typowy dla tego typu depilacji zapach, ale nie był jakiś bardzo intensywny. Po ściągnięciu kremu szpatułka dało się odczuć różnice, skóra była pozbawiona włosków i w ogóle nie podrażniona. Włoski odrastały też dużo wolniej. Oceniam na 5 i jak skończę ta tubkę a jest wydajny więc raczej nie prędko to na pewno sięgnę po kolejną.
  • 9 czerwca 2023 o 16:33
    Dobry
    To był mój pierwszy krem do depilacji twarzy, wcześniej używałam plastrów, po których miałam wypryski. Dlatego też, zdecydowałam się na krem wegański. Przez kilkanaście aplikacji byłam bardzo zadowolona - nie uczulał, idealnie depilował wąsik. Jednak po długim czasie zauważyłam, że albo moja skóra przyzwyczaiła się do niego i włoski nie chciały się usuwać, albo szpatułka dołączona do opakowania się stępiła. Wymieniłam szpatułkę, niestety okazało się, że nie ona jest problemem. Szkoda, przez długi czas krem był moim ulubieńcem.
  • 1 kwietnia 2022 o 6:16
    Dobry
    Krem jest ok. Nie uczula , dobrze się nim depiluje . Nie zawsze dokładnie . Czasem zostawia czerwony kolor na skórze . Ale nie piecze . Takie średniak w niskiej cenie . Dostępny w każdym sklepie .dobrze że nie ma śmierdzącego zapachu . Krem jest wydajny .
    Catit_
    1 kwietnia 2022 o 5:57
    Krótko i konkretnie
    Krem dobrze usuwa włoski, nie podrażnia mojej i tak wrażliwej cery. Opóźnia odrastanie włosków. Jest dobrze dostępny (Rossmann), do tego tani (na promocji kupiłam go za +/-7 zł). Wegański skład też jest zaletą. Podoba mi się też tekturowy, niebijący po oczach kolorami, kartonik. Moim zdaniem zapach zawsze jest nieprzyjemny w przypadku kremów do depilacji, ale taka jest wada tej kategorii kosmetyków. Pod tym względem ten krem nie jest ani lepszy, ani gorszy. Nic lepszego do tej pory w tej kategorii nie znalazłam, więc póki co ten preparat zostanie ze mną na dłużej.