WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Sole do kąpieli

Cien Sól do kąpieli 'Wanilia i pistacja'

• 26 października 2021 o 10:38
    Perełka za grosze!
    Właśnie skończyłam słoiczek. Uwielbiam produkty Cien, są w bardzo niskich cenach. Wśród tej marki można znaleźć prawdziwe perełki - tak jak omawiana dziś sól. Za plastikowy słój o pojemności 600g zapłaciłam na promocji 2,99. Można by powiedzieć, że za te pieniądze nie można spodziewać się cudów. a jednak można. Produkt jest świetny i z miejsca został moich ulubieńcem. Największa zaleta soli to jej zapach. No po prostu zakochałam się w nim. Ciekawe połączenie wanilii i pistacji ( z naciskiem na wanilię ). Idealny zapach domowego spa. W wannie musi sprawdzać się świetnie. Ja swoją sól używałam tylko rozpuszczając ją w misce i mocząc w niej nogi. Raczej ciężko używać soli do kąpieli pod prysznicem prawda. Mimo wszystko, nawet wsypując jedną zakrętkę soli do wody, czułam ten relaksacyjny zapach. Według mnie, produkt jest wydajny. Oczywiście w zależności jak się go używa. Ja używałam zakrętkę, dwie na miskę wody raz w tygodniu. Sól bardzo fajnie wpłynęła na moją skórę. Nie ma efektu "wow" ale właściwości pielęgnujące widać, jak dobrze się przyjrzeć. Przede wszystkim sól rozmiękcza ciało, rozluźnia, koi i pozwala skórze odpocząć. To najważniejsza cecha. Każda skóra potrzebuje takiego odpoczynku i ukojenia, warto o tym pomyśleć. Wady? Nie zauważyłam. Super zapach, duży produkt, plastikowe opakowanie do recyklingu, działanie kojące i relaksujące oraz cena. Jeżeli szukacie fajnego, taniego produktu na domowe spa to zachęcam do zapoznania się z tymi solami od Cien. Marka ma w ofercie jeszcze kilka zapachów. Ja chętnie przetestuję następne.
  • 27 kwietnia 2021 o 19:47
    Sól do kąpieli Cien
    + niska cena + dostępność w Lidlu + ładny, intensywny zapach + delikatnie barwi wodę + nie podrażnia skóry + lekkie, poręczne opakowanie - brak wydajności - brak właściwości pielęgnacyjnych
  • 25 lutego 2021 o 19:23
    Tania, ładnie pachnąca sól do kąpieli
    Sól ta barwi wodę na jasnozielony kolor, w całości i bardzo szybko się rozpuszcza i idealnie umila kąpiel. Zapach jest wyczuwalny, głównie zapach wanilii i na początku pachnie bardzo intensywnie, a z czasem woń się roznosi po całej łazience i jej już tak nie czuć. Jest to typowy umilacz podczas kąpieli, ale też delikatne właściwości pielęgnacyjne posiada. Skóra po wyjściu jest delikatnie zmiękczona i gładka, tak więc fajnie, przyjemne z pożytecznym. Minusem jest średnia wydajność, ale jak za tą cenę jest to nawet do wybaczenia. Opakowanie jest praktyczne, można łatwo odmierzyć odpowiednią ilość produktu poprzez nakrętkę.
    Zalety:
    • barwi wodę
    • sól się w całości rozpuszcza
    • intensywny zapach
    • umilacz podczas kąpiel
    • praktyczne opakowanie
    • delikatnie zmiękcza i wygładza
    Wady:
    • średnia wydajność
  • 7 stycznia 2021 o 9:54
    Tanie i dobre
    Ładnie pachnie. Tania i wydajna. Wygodne opakowanie. Używam do moczenia stóp- pomaga zmiękczyć skórę. Jak za swoją cenę produkt jest dobry. Z chęcią kupie ponownie w innych wersjach zapachowych.
  • 30 grudnia 2020 o 17:58
    Bardzo przyjemna sól do kąpieli
    Kupiłam ją ze względu na kompozycję zapachową i się nie zawiodłam. Powoli rozpuszcza się w ciepłej wodzie, barwi ją delikatnie na zielono. Z ciepła parą unosi się otulający aromat wanilii. Skóra po kąpieli jest lekko natłuszczona i bardzo miękka. Bardzo przystępna cenowo lecz mało wydajna. Nie zauważyłam szczególnych właściwości pielęgnacyjnych.
    Zalety:
    • przyjemność użycia
    Wady:
    • niska wydajność
    • brak efektu pielęgnacji

Zobacz także inne Sole do kąpieli