Bell Ms. Perfect, Nude Lipstick Kremowa pomadka do ust

• 19 kwietnia 2020 o 10:46
    Średniaczek jakich wiele
    Oceniam kolor nr 02 -Nude lipstick od Bell według mnie nie wyróżnia się niczym konkretnym.Ma ładne lecz nietrwałe krycie,nie posiada właściwości nawilżających,ma tendencje do rolowania na ustach.Plus za ładną palete kolorów w kolorze nude ,bardzo naturalna kolorystyka. Nie sięgnę po nią więcej-nie zachwyciła mnie w sumie niczym i szybko zapomniałam że mam ją gdzieś na dnie kosmetyczki.
    Zalety:
    • Ładne kolory w kolrze nude ,naturalnie wyglądające
    Wady:
    • Trwałość i tendencja do rolowania na ustach
    • Zapach-mdły/chemiczny -taki typowo "szminkowy".Kojarzy mi się bardzo z zapachami szminek jakich moja mama uzywała za komuny
  • 2 lutego 2020 o 0:07
    Niekoniecznie
    Posiadam produkt Nude Lipstick #04 ładnie rozprowadza się ustach, jednak długo się wchłania. Ma ładny kolor oraz nawilża usta. Przyczepiłam bym się trochę o zapach, bo mam wrażenie, że maluje się babciną szminką.
    • Dostępność
    • Nawilżenie
    • Kolor
    Wady:
    • Długo się wchłania
  • 29 grudnia 2019 o 21:32
    KWC
    Bell od lat ma moje ulubione szminki, nie ma po prostu lepszych. Z tej serii miałam kilka sztuk, mają wszystko to na czym mi zależy, a więc nie są matowe, mają jasne delikatne kolory, zachowują się bardziej jak kryjące błyszczyki, nie wychodzą poza kontur ust i nie wysuszają ust. Rewelacja.
    Zalety:
    • produkt polski,
    • gama kolorystyczna, w której jest sporo odcieni nude, takich naturalnych i neutralnych,
    • konsystencja masła, bardzo przyjemna,
    • ładne opakowanie, białe, neutralne dosyć,
    • bardzo niska cena,
    • nie wysuszają ust, nosiłam codziennie kilka opakowań pod rząd,
    • nie wychodzą poza kontur ust, nie trzeba stosować konturówki,
    • dają piękny efekt, trochę taki jak błyszczyk,
    • można się nimi malować bez lusterka, a o to mi właśnie chodzi,
    • pasują każdemu i do każdego makijażu,
    • nadają się na co dzień, ale i na wielkie wyjścia.
    • wydajne, są i są
    Wady:
    • trwałość marna, jeśli coś jemy, no ale to nie jest zastygająca pomadka, natomiast kiedy niczego nie jemy, to utrzymują się całkiem długo,
    • skład pozostawia wiele do życzenia, ale to kolorówka, więc przymykam na to oko (do pielęgnacji używam kosmetyków naturalnych),
    • bardzo słabo dostępne, swoje kilka sztuk kupiłam w Bideronce, potem długo ich nie było, ostatnio widziałam tylko testery, ale pomadek znowu nie
  • 15 października 2019 o 21:46
    Bez rewelacji, ale przyjemna
    Pomadka jakich wiele na rynku. Nawilżająca, posiada porządny pigment, nie wysusza ust przy dłuższych używaniu, ale nie wyróżnia się niczym szczególnym na tle innych marek. Można wypróbować.
  • 3 marca 2019 o 21:13
    Jeśli bardziej zależy na nawilżeniu niż na trwałości
    Szminka ma kremową konsystencję, która rozprowadza się na ustach niczym masełko. Pigmentacja jest bardzo dobra, wystarczy kilka ruchów i produkt został nałożony. Trzeba uważać na to jaki kolor wybieramy, ponieważ niektóre są na prawdę jasne i mogą nie pasować do wielu typów urody. Zbyt jasna pomadka nude wygląda wg mnie niezdrowo. Nie wysusza ust, wprost przeciwnie bardzo dobrze je nawilża. Trzeba liczyć się z tym, że jest ona nie trwała i po piciu czy jedzeniu często trzeba nakładać ją od nowa. Także dla osób, które przykuwają do tego elementu dużo uwagi nie będą zadowolone. Opakowanie jest eleganckie, nie miałam z nim żadnego problemu. Szminka nie otwiera się samoistnie jak również nie ma problemu z wykręcaniem produktu.