Donegal Nail Stickers (Ozdoby na paznokcie 3D)

emma-e4
    1 marca 2011 o 13:39
    okropne
    nie da się ich uzywać po prostu każda naklejka ma inną wielkość, więc nie ma 2 jednakowych - przynajmniej w moim komplecie są bardzo duże, przynajmniej połowa z nich, największe ledwo mieszczą sie na duzym paznokciu u stopy próbowałam je przecinać na pół, ale często sie przy tym łamią folia na której są jest sztywna, nie dają sie dopasować do paznokcia a przecież nikt nie ma tak zupełnie płaskich paznokci miałam kiedys inne naklejki i te były miękkie i elastyczne do tego klej jest słaby, naklejka czasami po minucie przytrzymymwania jej mocno po chwili odkleja się i nawet nie ma jak jej pokryć utwardzaczem jesli już uda się je przykleić, pomalować to brzegi odpryskują po 1 dniu, a resztki trzymają sie bardzo mocno i ciężko je zmyć Używam tego produktu od: lato 2010 Ilość zużytych opakowań: 1 czyli 2 komplety kwiatuszków po 10 sztuk
  • 1 marca 2009 o 21:44
    Bardzo przeciętne.
    Nie wyróżnia ich ani oryginalność nalepek ani trwałość produktu. Bardzo często ozdabiam paznokcie na różne sposoby i te naklejki odradzam. Mimo utwardzacza, odklejają się i pozostawiają klej na paznokciu, czasem schodza z lakierem. Koszmar. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 26 grudnia 2008 o 12:18
    Kiepskie
    Lubię wszelkiego rodzaju ozdoby na paznokcie, zwykle jestem zadowolona, niestety tych naklejek pochwalić nie mogę. Jedyną zaletą jest tutaj duży wybór motywów, poza tym nędza... Naklejki okazały się koszmarnie nietrwałe! Już na drugi dzień były w stanie zaawansowanego rozkładu i to pomimo grubej warstwy preparatu nawierzchniowego. Folia, z której są wykonane jest za sztywna, zaś klej za słaby. Naklejki nie wytrzymują konfrontacji z wodą. Co ciekawe, o ile szybko wykruszają się, odklejają po brzegach i haczą, tak resztki po nich ciężko usunąć... Może trafiłam na felerny egzemplarz...? Same wzory są bardzo ciekawe. Wybrałam motyw zimowy ze śnieżynkami + ozdoby na końcówki paznokci (ok. 40szt/6zł w Naturze). Wzorki wyglądają efektownie, niestety tylko przez jeden dzień. Na Sylwestra szukam czegoś lepszego. Używam tego produktu od: 2 tygodni z przerwami Ilość zużytych opakowań: 2
    Syla88
    11 maja 2007 o 16:23
    Słabe
    Kupiłam naklejki, bo na papierku prezentowały się dobrze, ale po odklejeniu ich, okazało się, że nie mają kleju. Nie chciały się przykleić w ogóle do paznokcia. Być może za długo u mnie leżały, ale jeśli ich przydatność wynosi 2 miesiące, to nie opłaca się ich kupować. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
    Moobi
    10 listopada 2006 o 19:22
    bomba!!!
    Są świetne,idealne!Miałam mnostwo naklejek tego typu ale No 1 jest Donegal i jego ozdoby.Bardzo duzy wybor,zawsze mam problem ktore kupić,przewaznie biore 2 arkusze bo wszystkie są ładne:).Sa tanie i mają az 20 naklejek w 2 roznych wzorach.Najpierw robie cobie frencha pozniej naklejam ozdoby i pokrywam utwardzaczem(wibo ,4zł-świetny!)i trzymają sie tydzień(z pewnoscią trzymały by sie nawet ze 3 ale po tygodniu zawsze zmywam bo lakier zaczyna odpryskiwac na koniuszkach)Cięzko je nawet zmyć zmywaczem.Sa cienkie i nie odstają jak niektóre ,,grubasy,,:baba: innych firm.Są łatwo dostępne,prawie w kazdej drogerii. P.S-jedna rzecz jest dośc dziwna ale to nie minus,arkusz na ktorym znajdują sie te ozdoby bardzo mocno pachnie miętą:)naprawde-ale to nawet na + Podsumowując-KWC-polecam !!!Ja nie wyobrazam sobie bez nich malowania i ozdabiania pazurkow Używam tego produktu od:daaaawna Ilość zużytych opakowań:10 arkuszy