Floslek Pielęgnacja Cery Naczynkowej, Żel do mycia cery z problemami naczyniowymi

• 3 stycznia 2015 o 0:12
    taki sobie
    chyba najlepszy z kosmetyków tej firmy, na której bardzo się zawiodłam. seria do skóry naczynkowej, używam tego żelu codziennie wieczorem, żeby umyć twarz. nie jest taki tragiczny, ale jakichś wielkich efektów nie daje. odrobinę zamyka naczynka i zmniejsza przebarwienia, ale tylko odrobinę. raczej dobrze myje twarz, chociaż czasami mam wrażenie, że po kilku godzinach potrzebuje kremu nawilżającego, więc szukam czegoś lepszego. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe opakowanie
  • 9 lipca 2014 o 19:44
    wysusza
    Kupilam ten produkt, bo chcialam dac szanse polskiemu produktowi. Niestety dla mnie ten produkt jest zupelnie nietrafiony. Po pierwsze konsystencja: jest wodnista. Moge sobie z tym poradzic, ale dla mnie im gestszy produkt tym lepiej. Dzialanie tez nie powala, o ile faktycznie nie powoduje zaczerwienienia, o tyle bardzo wysusza skore. Juz 5 minut po wyjsciu spod prysznica musze nalozyc krem na twarz, bo jest bardzo sciagnieta. Opakowanie jesli chodzi o dozowanie wygodne ale butelka jest wysoka i malo poreczna. Cena ok, ale w tej cenie mozna znalezc cos lepszego. Używam tego produktu od: 1 miesiac Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    agdzia
    28 marca 2014 o 20:00
    dalej będę go kupować
    Ja używam tego żelu już od dłuższego czasu bo moja cera jest naczynkowa i zaczerwieniona oczywiście cudów nie ma ale żel jest wydajny dobrze się pieni nie podrażnia, delikatnie rozjaśnia cerę nie używam go za każdym razem niestety bo w moim mieście żel akurat jest ciężko dostepny więc niestety ale tylko jak mam okazje go kupuję Używam tego produktu od: 4lat Ilość zużytych opakowań: nie pamietam sporo
  • 7 czerwca 2013 o 10:13
    najlepszy
    Ten żel bardzo dobrze oczyszcza twarz. Idealnie zmywa makijaż. Mojej cery nie wysuszył. Nie zauważyła jakiegoś konkretnego efektu na cerę naczynkową, ale bardzo dobrze sprawdza się do zmywania makijażu wszelkich zanieczyszczeń. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 27 marca 2013 o 12:53
    Wysuszacz
    Nie jeden raz, nie dwa, czytałam na wizażu, że Flos Lek ma bardzo dobre kosmetyki do pielęgnacji cery naczyniowej. Wcześniej nigdy nie natknęłam się na żel do twarzy będący bublem. Kierując się marką i naiwnym myśleniem, że takiego kosmetyku sknocić się nie da, kupiłam ten żel. Żel jest wodnisty, łatwo go wylać przed przypadek za dużo. Ma nieprzyjemny zapach, mydlany, ale nie delikatny, tylko gryzący w nos. Żel zmywa makijaż, nie zostawia resztek, wacik po przemyciu twarzy tonikiem jest czysty. Jednak ma pewną cechę, ogólnie niedopuszczalną, ale przy kosmetyku do cery naczyniowej, często wrażliwej, już absurdalną. Bardzo, bardzo wysusza skórę. Muszę nakładać na buzię dwa razy więcej kremu, niż przed stosowaniem tego. Skóra nie wygląda po tym kosmetyku dobrze. Jest sucha, wszystkie naczynka, podrażnienia są dobrze widoczne, jest zaczerwieniona. Potrzebuje trochę czasu i dobrego kremu, żeby dojść do siebie. Zużyć zużyję, ale będę z większą rezerwą podchodziła do firmy Flos Lek. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno