Acetony i removery do paznokci

Avon True Colour, Conditioning Nail Enamel Remover [Nail Experts, Clean & Correct Nail Enamel Remover] Zmywacz do paznokci z odżywką

Nasi użytkownicy zostawili 129 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 czerwca 2023 o 8:43
    Usuwanie lakieru jest teraz łatwe i efektywne
    Ten zmywacz do paznokci jest absolutnie niesamowity. Po pierwsze, ma niesamowicie przyjemny zapach, który różni się od typowych drażniących chemikalii. To prawdziwie orzeźwiające, zwłaszcza w porównaniu z innymi zmywaczami, które miałam wcześniej. Cieszę się, że nie muszę już mierzyć się z nieprzyjemnymi zapachami podczas korzystania z tego produktu. Ale najważniejsze jest to, że Von True Colour, Conditioning Nail Enamel Remover rzeczywiście działa. Usuwa lakier z moich paznokci szybko i skutecznie, bez potrzeby trzymania palców w moczeniu przez długie minuty. Wystarczy kilka przeciągnięć wacikiem nasączonym tym zmywaczem, a lakier znika jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Jestem pod wrażeniem, jak łatwo się go używa.
    Zalety:
    • Skuteczność
  • 4 lutego 2023 o 0:31
    Sprawdził mi się
    Zmywacz potrzebny jest mi tylko do paznokci u nóg ze względu na hybrydę na dłoniach. Bardzo fajnie poradził sobie zarówno z lakierem gładkim jak i takim brokatowym. Ma wygodne i estetyczne opakowanie. Jak najbardziej na plus
    piot001
    5 sierpnia 2020 o 18:09
    Sądzę, że nie warto wydawać tak dużo na zmywacz do lakieru.
    Cena tego zmywacza jest stanowczo za wysoka, a sama zawartość mnie nie zachwyciła. Zmywa paznokcie, nie wysuszała skórek i paznokci, nie pozostawiał białego nalotu, nie śmierdział tak jak zwyczajny zmywacz, ale nie jest wart 30 złotych. Ma 150 ml, ale dla osoby która często maluje paznokcie szybko się kończy. Nie zauważyłam również by lakier jakkolwiek pielęgnował moje paznokcie.
  • 5 sierpnia 2020 o 17:03
    mega choć drogi
    Paznokcie maluje okazyjnie ale wiadomo trzeba w domu mieć zmywacz w razie w więc kupiłam kiedyś chcąc nie chcąc robiąc zamówienie bo kończył mi się ten co miałam dlatego stwierdziłam - ciul najwyżej przepłace. Ale nie! Okazał się mega wydajny, dobrze zmywający o pięknym zapachu który zostaje na paznokciach i ich nie wysusza! Mam go już dwa lata i nie stracił wcale na właściwościach. Polecam!
    Wanheda
    4 lipca 2020 o 14:15
    Mocny!
    Szybko i łatwo zmywa się nim najgorsze lakiery, nawet z brokatem sobie świetnie radzi. Nie niszczy paznokci, jest bardzo wydajny. Co prawda ma dość mocny zapach, ale który zmywacz nie ma? U mnie super się sprawdza. Daje radę nawet z mocnymi kolorami np. czerwonym. Nie rozpuszcza koloru tak, że barwi skórki, tylko skutecznie usuwa lakier z paznokcia.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze zmywa lakiery