Kleje do rzęs

Ardell Lashes Duo, Klej do rzęs (czarny)

Ardell Duo Striplash Adhesive Klej Do Rzęs Na Pasku Dark Tone 7g 074764711458
ARDELL Klej do Rzęs w Tubce Duo Quick-Set Dark Tone 7g

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 5 września 2023 o 7:33
    Używam od lat!
    Klej do rzęs Duo od Ardell to mój niezbędnik od lat. Lubię zarówno wersję bezbarwną jak i czarną. Czarny stosuję zawsze by bardziej wyrazistym mąkę-upie. Doskonale trzyma zarówno kępki jak i całe paski rzęs. Jest bardzo wydajny.
  • 17 maja 2023 o 12:31
    Nie ma lepszego!
    Do klejenia sztucznych rzęs czy to są kępki czy paski używam wyłącznie kleju DUO. Znamy się od lat i nie zliczę, które to już moje opakowanie w użyciu. Klej jest po prostu niezastąpiony w pracy profesjonalisty ale jest też super do użytku nieprofesjonalnego. Rzęsy przyklejone tym klejem trzymają się świetnie, nawet w trudnych warunkach. Klej łatwo się aplikuje, szybko zastyga i potrzebna jest już niewielka ilość do perfekcyjnej trwałości aplikacji. Polecam ja i moje klientki, jest niezastąpiony!
    aoida
    16 maja 2023 o 22:29
    Uwielbiam
    Klej Duo bardzo lubię, nauczyłam się z nim pracować i nie chce mi się testować innych alternatyw. Klej zastyga w dobrym tempie, nie musimy ani kleić rzęs szybko na wariata, ani modlić się, żeby w końcu zastygł. W tej wersji czarnej fajnie widać, gdy klej zastyga, bo po wyciśnięciu ma kolor szary, a gdy zastygnie dopiero robi się czarny. Pomimo tubki nie wyciska się za dużo produktu, można to kontrolować bez trudu. Poza tym jest w ok cenie i dostępny w drogeriach stacjonarnych, wiec czego chcieć więcej,
    Zalety:
    Wady:
  • 22 października 2020 o 18:51
    Najlepszy, jaki miałam
    Rzęsy przyklejam codziennie. Wielokrotnie wykorzystuję jedną parę, więc ważne jest dla mnie to, aby klej nie zniszczył mi pasków. Ten bardzo sobie chwałę, próbowałam już wiele, ale zawsze wracam do czarnego duo. Jedyny minus to problem z dostępnością
    Wady:
    • Dostępność
  • 27 maja 2020 o 20:24
    Spoko
    Klej jest bardzo dobry. Najlepiej go używać w ciemnych makijażach oka i podczas stosowania eyelinera. Bez ciemnych opraw oka będzie on bardzo widoczny, co nie wygląda estetycznie. Jeśli jednak chodzi o trwałość i skuteczność to jest to bardzo fajny produkt.
    Zalety:
    • trwalosc
    • wydajnosc
    • skutecznosc