Kleje do rzęs

ARDELL Sptriplash Adhesive Duo Klej do rzęs bezbarwny 7 g

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 20 marca 2025 o 12:42
    Niezastąpiony - nigdy mnie nie zawiódł
    Klej od duo to kultowy produkt do przyklejania rzęs - kępek czy w pasków. Początkowo biały kolor pozwala na dokładne nałożenie produktu na kępki czy pasek. Potrzebuje kilku chwil aby wyschnąć i już nie jest widoczny. WAŻNE - trzeba nałożyć go na prawdę mało, bo przy większej ilości niestety widać klej. Ty ważna jest wprawa i świadomość, że klej bardzo dobrze trzyma i nie trzeba nakładać go bardzo dużo. Na początku ma się ograniczone zaufanie jednak nigdy mnie nie zawiódł i nie odkleił się w niespodziewanym momencie mimo, że na początku bałam się tego.
    crayola
    17 lutego 2025 o 11:14
    Najlepszy transparentny klej
    Dla mnie to najlepszy transparentny klej do rzęs na pasku i do kępek. Nie uczula i nie podrażnia moich wrażliwych oczu. Jest banalny w aplikacji. Szybko wysycha i zastyga, ale pozwala na precyzyjne nałożenie rzęs. Rzęsy trzymają się cały dzień. Wysycha na transparentny, niewidoczny. Dla mnie jest niezawodny i wiem, że zawszę mogę na nim polegać. Polecam!
    Zalety:
    • wysycha na transparentny,
    • trzyma cały dzień,
    • nie podrażnia wrażliwych oczu
  • 16 lutego 2025 o 12:50
    Najlepszy klej do rzęs i kępek
    Ten klej do sztucznych rzęs marki Ardell Lashes to solidny wybór dla osób, które regularnie korzystają z dodatkowych rzęs. Biały kolor kleju po wyschnięciu staje się niewidoczny, co jest dużym plusem, ponieważ nie rzuca się w oczy na powiece. Klej dobrze trzyma rzęsy przez cały dzień, nie powodując podrażnień. Jest łatwy w aplikacji i szybko schnie. Dla mnie to niezawodny produkt, który sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Polecam!
    Zalety:
    • Szybko wysycha , niewidoczny , nie uczula
  • 5 sierpnia 2024 o 23:02
    Klej Ardell Lashes Duo to produkt, który z pewnością warto wypróbować
    Kiedy zaczęłam regularnie używać sztucznych rzęs, wiedziałam, że dobranie odpowiedniego kleju będzie kluczowe dla osiągnięcia perfekcyjnego efektu. Zdecydowałam się na klej Ardell Lashes Duo Eyelash Adhesive. Klej Ardell Lashes Duo przyciąga uwagę swoim prostym, eleganckim opakowaniem. Jego biała barwa budzi pewne obawy, ale nie martwiłam się zbytnio, ponieważ wiem, że po wyschnięciu staje się niewidoczny. Konsystencja kleju jest idealna – nie jest zbyt gęsta ani zbyt płynna, co ułatwia aplikację. Aplikacja kleju jest szybka i wygodna. Dzięki precyzyjnemu aplikatorowi mogę łatwo nanieść odpowiednią ilość kleju na rzęsy. Klej dobrze trzyma się zarówno sztucznych rzęs, jak i powieki, zapewniając pewność, że rzęsy nie będą się przesuwać. Czas schnięcia kleju jest również satysfakcjonujący – wystarczy kilka sekund, aby klej zasychał i stawał się przezroczysty. Jednym z największych atutów kleju Ardell Lashes Duo jest jego trwałość. Rzęsy utrzymują się na swoim miejscu przez cały dzień, bez potrzeby poprawek. Klej jest odporny na wilgoć i działanie temperatury, więc nie muszę martwić się o to, że rzęsy mogą się odkleić podczas dnia. Nawet w przypadku dłuższego noszenia, klej nie podrażnia oczu ani nie powoduje uczucia dyskomfortu. Usuwanie sztucznych rzęs po całym dniu jest bezproblemowe. Klej Ardell Lashes Duo łatwo się zmywa, nie pozostawiając resztek ani nie podrażniając delikatnej skóry wokół oczu. Ardell Lashes Duo Eyelash Adhesive to klej, który spełnia swoje zadanie w 100%. Jego szybki czas schnięcia, trwałość i łatwość w użyciu czynią go doskonałym wyborem dla każdego, kto korzysta ze sztucznych rzęs. Dzięki niemu moje rzęsy utrzymują się na miejscu przez cały dzień, a ja mogę cieszyć się perfekcyjnym wyglądem bez obaw o ich odklejenie.
  • 1 sierpnia 2024 o 22:30
    Klasyk
    Klej, który jest polecany jako pierwszy kiedy chodzi o klejenie rzęs. Jednak czy jest on taki dobry? Czy ktoś go może przebić? Zacznę od opakowania, które mi się nie podoba, ponieważ jest wyciskane i zawsze wyleje za dużo kleju na rękę (którą btw później ciężko domyć przez 2dni...). Próbowałam zaaplikować bezpośrednio z opakowania, lecz z jeszcze gorszym skutkiem - zalałam całe rzęsy... Czasami niestety też ten dziubek zasycha i ciężko wydobyc z niego produkt, trzeba najpierw zeskrobac tą warstwę kleju. Klej trzyma dobrze rzęsy/kępki, ale przed klejeniem trzeba dłuższą chwilę poczekać by móc je dobrze zaaplikować. Nie jestem do końca przekonana czy jest transparentny... Moim zdaniem kolor biały, który on posiada, zostaje niestety na oczach i zazwyczaj trzeba zakrywać czarnym eyelinerem. Ja rzesy/kępki kleję bardzo rzadko, dlatego ten klej mam już dosyć długo, ale ze względu na marnowanie produktu, regularne stosowanie mogłoby go szybko wykończyć. Na końcu wspomnę o cenie, która moim zdaniem jest za wysoka za ten produkt. O wiele lepszy i tańszy mogę polecić z Catrice :)
    Zalety:
    • dobrze klei
    • nie uczula
    Wady:
    • nie jest transparentny
    • długo trzeba czekać by przykleić
    • aplikator
    • wylewanie za dużo produktu